Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
2006.04.01 - Pivaria '2006 - Szczecin
Collapse
X
-
Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
-
to był Masmix
wszystkim giełdowiczom życzę udanych łowów- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Już nie przesadzajcie, tak szczegółowych relacji z giełdy nie dawajcie.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekCzy na tej giełdzie była chociaż jedna osoba jako tako piśmienna?
Było tak beznadziejnie, że nie ma o czym pisać? Czy też wprost przeciwnie, było tak przyjemnie, że jeszcze nie doszliście do siebie?
Comment
-
-
Ja tam jestem zadowolony
Powymieniałem z kol.Jaroslavem piwka(dzięki szczególnie za domowe ) .Od innych uczestników giełdy zakupiłem sporą ilość piwek z Czarnkowa,Żnina i Krajana,oraz Zwierzyńca.Spotkało się starych znajomych i pogadało się troszkę m.in pojawił się Browariec .Zakupiłem sobie też szkło do pszenicy.Można było też zaatakować dwie beczki(chyba Bosmana fulla )za darmoszkę.Dlaczego chyba?Barwa tego piwa to jaśniutka słomka,i w smaku czuło się ,że to piwo ma maksymalnie 11 % ekstraktu.
Po giełdzie i wypadzie do Niemiec mam 3 pełne skrzynki piwa i to jakich piw
Aha w piątek udaliśmy się do Trzech Koron i byliśmy tam o 20:40. i giełdowiczów nie stwierdzone.Niestety piwa też nie było Więc Westa,Cukierniczka,Abernacka ,Piotrrat i ja poszliśmy do Propagandy na piwo,czyli Portera z WitnicyLast edited by Pogoniarz; 2006-04-03, 07:30.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Także ja jestem bardzo zadowolony.
Tak kolekcjonersko jak i towarzysko
giełda okazała się wielce udana.
Ponieważ był to mój "debiut", ogromne
dzięki za serdeczne przyjęcie (szczególne
podziękowania dla Pogoniarza i Abernackiej).
Z giełdy wróciłem bogatszy o sporą ilość
etykiet oraz nowych piw do spróbowania
(Gościszewo czeka na jakąś ekstra okazję ).
Na koniec wielkie ukłony i podziękowania za
idealną organizację dla Pivarii.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JaroslavGościszewo czeka na jakąś ekstra okazjęLast edited by Twilight_Alehouse; 2006-04-03, 11:21.
Comment
-
-
Comment
-
-
Jak było?
O tym jak było możecie przeczytać o tu: http://www.browar.biz/forum/showthre...t=pivaria+2006 oraz obejrzeć sobie zdjęcia z imprezy.
Generalnie to było było OK - szczególnie dzięki sponsoringowi browaru "Bosman" i pomocy p. Leszka Siweckiego z tegoż browaru.
BOSMAN dał nam nie tylko piwo, ale także jakże cenne kolekcjonerskie trofea:
- zestaw nowiuteńkich etykiet
- puszeczkę piwa z nowym logo
oraz, a może przede wszystkim, fantystyczny zestaw 8 sztuk reprintów starych kart pocztowych i fotografii dotyczących piwowarstwa szczecińskiego do roku 1945.
Całość imprezy wzbogacił również występ zespołu szantowego STARY SZMUGLER.
Poniżej zamieszczam skany reprintów.
Comment
-
Comment