A ja jestem za takimi inicjatywami! Może da się przełamać (wreszcie) imapas wiecznych narzekaczy na browar.biz! My już też po giełdzie w Gdańsku ale poczekam na recenzje "Przewodniczacego" Moja skromna opinia już od samego rana była kształtowana
Lokal świetny - jestem pod wrażeniem jego kubatury, wnętrza i wystroju...
Piwko - przednie / próbowałem czterech rodzajów /
Generalnie giełdę wspominam bardzo przyjemnie, jestem zadowolony - choć nie obyło się bez drobnego "incydentu" bo tak jak już wspominał forumowicz Borys_bj - i mnie ktoś ukradł z klasera 2szt etykiet p/w. Strata żadna, wartość znikoma, ale jak widać była tam jakaś "czarna owca"
Ogólnie giełda była świetna, czekam na następne, podziękowania dla organizatorów oraz dla kolegów za przybycie, zapowiadam się na uczestnictwo w kolejnych giełdach w Spiżu...
Giełdę będę wspominał wyjątkowo miło. Do zbioru doszło 26 wafli ( zdecydowana większość z wymiany ), a biesiada pogiełdowa ciągnęła się jeszcze długo i co najważniejsze - na wesoło! Podziękowania dla wszystkich, z którymi powymieniałem się, pohandlowałem i popiłem piwka
Z 10 lat temu założyłem hasło na wikipedii: Giełda birofiliów. Obecnie toczy się dyskusja na jego usunięciem (https://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipe...irofili%C3%B3w). Rzeczywiście należałoby to hasło uźródłowić i uencyklopedycznić. Stąd moja...
Comment