My też, w ramach rekompensaty, zakupiliśmy sobie małe "conieco" i zamiast udać się w objęcia Morfeusza, siedzimy i pocieszamy się nad szklaneczkami pełnymi złocistego napoju...
Raz - za drogo, dwa za późno, trzy - sądząc z doświadczeń Marusi, nocny pociąg i niewyspanie - to nienajlepsze połączenie (o ile nie jest się w zwartej, silnej grupie przedziałowej)...
To ja wiem, ale zawsze możemy to jakos pogodzić. Na pocieszenie mogę napisać, że owe 50% na zniżkach nic nie znaczy. Kupowałem dzis bilety i był lekki zonk. W ******* elektronicznym systemie sprzedaży biletów PKP zostało już zapisane, że zniżki na zjazdy wynoszą 30%, a jak mam z tym problem, to mogę jutro w dyrekcji to reklamować
To,że decyzja o zniżkach była 06-06-2006 do kasjerki nie trafiało...
no niestety autko stwierdziło że ma wszystkich głeboko w ........ i na giełdę nie pojadę osoby "towarzyszące" przez to też
Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
To ja wiem, ale zawsze możemy to jakos pogodzić. Na pocieszenie mogę napisać, że owe 50% na zniżkach nic nie znaczy. Kupowałem dzis bilety i był lekki zonk. W ******* elektronicznym systemie sprzedaży biletów PKP zostało już zapisane, że zniżki na zjazdy wynoszą 30%, a jak mam z tym problem, to mogę jutro w dyrekcji to reklamować
To,że decyzja o zniżkach była 06-06-2006 do kasjerki nie trafiało...
Wiem, dlatego nie odbieram jeszcze zniżek na grudniową Wystawę Kotów Rasowych. Zbyt wczesne odebranie może tworzyć tego typu problemy. Reklamacja Ci niestety nie pomoże. Decyzja zapadła z początkiem sierpnia, a podróż odbywasz dopiero we wrześniu....
DECYZJA o przyznaniu zniżek 50% na wrzesień została podjęta w czerwcu. Jest na to papier. W normalnej rzeczywistości prawo nie działa wstecz. Niestety w pańswowym molochu kolejowym jest inaczej... Można by się o to bić, tylko czy komuś się chce?
Rany Boskie, jak ja bym chciał żeby ten szajs sprywatyzowali...
ZMIANA TERMINU. Coroczna trzydniowa impreza piwna, na którą składają się festyn w parku, spotkanie przedgiełdowe i giełda birofilów. Linki do dokładnych informacji bliżej czerwca
41.Ogólnopolska Giełda Birofiliów 20.06.2020 r
Godz.8:00 do 13:00 w Grodziskiej Hali Sportowej
przy ul.Żwirki i Wigury 1
w Grodzisku Wielkopolskim ( Grodziskie Piwobranie )
Było już "a la grodziskie", "quasi grodziskie", "w stylu grodziskie", "grodziskie 2.0", "hoppy grodziskie" a nawet grodziskie, które nie smakowało jak grodziskie. Cóż przyszła pora na wersję "modern". Czym ten modern typ się wyróżnia..?...
Comment