I mnie też nie będzie. Przyczyny jak wyżej. Piwo, które miało jechać na wymianę powędruje do gardła
2006.09.02 - Zapraszamy na Giełdę w Grodzisku Wlkp.
Collapse
X
-
To ja wiem, ale zawsze możemy to jakos pogodzić. Na pocieszenie mogę napisać, że owe 50% na zniżkach nic nie znaczy. Kupowałem dzis bilety i był lekki zonk. W ******* elektronicznym systemie sprzedaży biletów PKP zostało już zapisane, że zniżki na zjazdy wynoszą 30%, a jak mam z tym problem, to mogę jutro w dyrekcji to reklamować
To,że decyzja o zniżkach była 06-06-2006 do kasjerki nie trafiało...Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
no niestety autko stwierdziło że ma wszystkich głeboko w ........ i na giełdę nie pojadę osoby "towarzyszące" przez to teżZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyTo ja wiem, ale zawsze możemy to jakos pogodzić. Na pocieszenie mogę napisać, że owe 50% na zniżkach nic nie znaczy. Kupowałem dzis bilety i był lekki zonk. W ******* elektronicznym systemie sprzedaży biletów PKP zostało już zapisane, że zniżki na zjazdy wynoszą 30%, a jak mam z tym problem, to mogę jutro w dyrekcji to reklamować
To,że decyzja o zniżkach była 06-06-2006 do kasjerki nie trafiało...
Comment
-
-
DECYZJA o przyznaniu zniżek 50% na wrzesień została podjęta w czerwcu. Jest na to papier. W normalnej rzeczywistości prawo nie działa wstecz. Niestety w pańswowym molochu kolejowym jest inaczej... Można by się o to bić, tylko czy komuś się chce?
Rany Boskie, jak ja bym chciał żeby ten szajs sprywatyzowali...Dick Laurent is dead.
Comment
-
Comment