Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek
2006.09.02 - Zapraszamy na Giełdę w Grodzisku Wlkp.
Collapse
X
-
Last edited by maryhh; 2006-09-03, 20:03.Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
-
-
Wysłałem mu sms-a z tą szokującą wiadomością. Odpisał mi, że dziękuje za pamięć o koledze, który na giełdę nie mógł przyjechać. Wyraził opinię, że będą się nieźle prezentowały w jego gablotce. Czyli odpowiedź typowa dla kogoś, kogo skręciło z zazdrości.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekWysłałem mu sms-a z tą szokującą wiadomością. Odpisał mi, że dziękuje za pamięć o koledze, który na giełdę nie mógł przyjechać. Wyraził opinię, że będą się nieźle prezentowały w jego gablotce. Czyli odpowiedź typowa dla kogoś, kogo skręciło z zazdrości.Last edited by cororo; 2006-09-03, 20:23.
Comment
-
-
Tylko, że ja się cieszę razem z Albeertosem z jego trafienia. Cały dowcip w tym, że ja grodziszy nie zbieram. Nie przeżywam posiadania lub braku tych szkiełek. Kupuję je dla żony, a ona zbiera tak po kobiecemu. Podobają się jej, ale ręki nie przyłoży do powiększenia zbioru. Na giełdzie w Grodzisku te szkiełka napatoczyły mi się same z siebie, ale mogło to dotyczyć każdego, także nieobecnych na giełdzie kolekcjonerów grodziszy. Mają więc czego żałować.
Comment
-
-
Byłem zaskoczony ilościa osób, które w tym roku pojawiły się na giełdzie w Grodzisku. Niestety dla mnie osobiście efekty kolekcjonerskie raczej nikłe...najciekawszym egzemplarzem była etykieta z Iraku, której nawet nie zdobyłem ale znalazłem we własnych dublach po trzech miesiącach poszukiwań .
Natomiast towarzysko baardzo si.
Podziękowania dla organizatorów i sponsorów za przygotowaną ofertę dla przybyłych, za konkursy i za to , że ta giełda była, jest i będzie
No i trochę podziękowań indywidualnych: dla Anteksa za piwa, Stolpa za porcelanki będące podstawą mojej nowej kolekcji, Konego za pamięć ...
Za rok też będę"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Ja jako początkujący giełdobywacz, również jestem zadowolony. Moja, będąca źródłem uśmieszków coniektórych, kolekcja narciarska powiększyła się o 2 eksponaty. Szczególne za to podziękowania dla Dzidka1960 który przekazał mi wspaniałą etykietę
Przy okazji Giełdy postanowiłem róznież poszerzyć zakres zbieractwa o motywy bilardowe. W tym temacie również 2 zdobycze.
Dzięki wszystkim za miłą atmosferę, organizatorom za zaangażowanie, Biermannowi za transport i Anteksowi za piwa (choć Koźlaka już nie spróbuję bo eksplodował w kuchni stojąc w skrzynce )
Comment
-
-
-
witam, muszę przyznać się że była to moja pierwsza giełda i od razu nastawiła mnie pozytywnie do następnych wyjazdów, oczywiście zdobyłem kilkanascie nowych kapselków w tym kobylepole w mniej średnim stanie, ale warto, piwo EDI wiadomo jak smakowało, (dotychczas myślałęm że najgorszym był kilkanaście lat temu produkowany jeszcze Brok Kanclerz), organizacyjnie Ok, mili i sympatyczni kolekcjonerzy, było ich najwięcej
Comment
-
Comment