giełda birofilistyczna w krasnymstawie.9 września w ramach chmielaków krasnostawskich odbędzie spotkanie birofilów.wszystkich serdecznie zapraszam do miejscowego domu kultury. to pierwsza taka impraza w tym mieście.chmielaki odbędą się w dniach 8-10 września.
2006.09.09 - giełda w Krasnymstawie
Collapse
X
-
Prosiłbym o podanie więcej szczegółów. Kto jest organizatorem i czy Ty również jesteś jednym z nich. Trudno zauafać osobie bez wypełnionego profilu i nieużywającej dużych liter na początku zdania Warto też w tytule dawać datę od razu, żeby w wyszukiwarce można było szybko odnaleźć zainteresowanym temat.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumProsiłbym o podanie więcej szczegółów. Kto jest organizatorem i czy Ty również jesteś jednym z nich. Trudno zauafać osobie bez wypełnionego profilu i nieużywającej dużych liter na początku zdania Warto też w tytule dawać datę od razu, żeby w wyszukiwarce można było szybko odnaleźć zainteresowanym temat.
Comment
-
-
czy giełda jest nadal przewidziana?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerfanDom Kultury w Krasnymstawie jest dosyć duży,znam go bardzo dobrze,Gdzie konkretnie ma być giełda?Notabene pomysł bardzo dobry!
Comment
-
-
Giełda wydaje się być ciągle aktualnym przedsięwzięciem. Jest nawet ujęta w programie tegorocznych Chmielaków. Start w sobotę 9.09 o godz. 9:00. Oczywiście w Krasnostawskim Domu Kultury.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerfanDom Kultury w Krasnymstawie jest dosyć duży,znam go bardzo dobrze,Gdzie konkretnie ma być giełda?Notabene pomysł bardzo dobry!
Comment
-
-
Garść konkretów, część informacji już była wcześniej:
Giełda w Krasnymstawie - 09.09.2006 - sobota/drugi dzień Chmielaków.
Od 9.00 do 14.00
KDK - czyli Krasnostawski Dom Kultury, ul.Okrzei 10.
W tej chwili nie wiadomo jeszcze czy na parterze - przed kinem - czy w sali na I piętrze. Raczej ta druga lokalizacja.
Wstęp dla wystawiających, wymieniających i oglądających - wolny, czyli bezpłatny.
W imieniu Bractwa Piwnego i grupy organizującej - serdecznie zapraszam. Wiem, że w tym czasie oraz w zbliżonych terminach są liczne inne spotkania, ale Chmielaki (których terminu się nie zmieni) to dobre miejsce na propagowanie i umacnianie piwnych zainteresowań.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fukfuk(...)
W imieniu Bractwa Piwnego i grupy organizującej - serdecznie zapraszam. Wiem, że w tym czasie oraz w zbliżonych terminach są liczne inne spotkania, ale Chmielaki (których terminu się nie zmieni) to dobre miejsce na propagowanie i umacnianie piwnych zainteresowań.
Ps. Czy wiadomo jakie browary będą miały swoje stoiska?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackamam nadzieję, że będę miał jeszcze okazję spotakć sie z tobą i resztą Bractwa.
Ps. Czy wiadomo jakie browary będą miały swoje stoiska?
Co do browarów - nie wiem dokładnie. Na pewno duże, z małych - pobliskie. Więcej mogę napisać na poczatku przyszłego tygodnia. Ostatnio (2005) bardzo ciekawie - ciekawiej, niż niejeden browar - prezentowały się hurtownie, a te są nieprzewidywalne, jakie marki chcą promować w danym roku.
PS. Mam zaległe ręczniki - to tak, żeby się utrzymać w temacie Giełdy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyChyba pomyliłeś Krasnostawski Dom Kultury z Młodzieżowym Domem Kultury. Ten drugi zresztą nie wiem czy jeszcze istnieje. KDK to kino na dole i "sala balowa" na górze. Ewentualnie pomieszczenia na dole w których kiedyś była knajpa. Nie sposób zabłądzić.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerfanjedyna sala jest na pierwszym piętrze i pies z kulawą nogą tam nie zajrzy.A chyba nie o to chodzi w popularyzacji birofilstwa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fukfukNa piętrze jest jedyna sensowana sala - parter ma funckje przejściowo-korytarzowe. A giełda staroci - wymieszana z elementami birofilistycznymi - w praktyce odbywa się na chodniku w "ciągu komunikacyjnym". Proponowana lokalizacja do spokojnej wymiany, kupna-sprzedaży, rozmowy - jest miejscem lepszym, niż środek chodnika.
Jeżeli będzie w sali na piętrze to skończy sie w 10 minut z 2-5 uczestnikami.
Myślałem że jednym z celów Bractwa jest popularyzacja birofilistyki wśród "ogółu społeczeństwa".Zorganizowanie giełdy jak to nazywasz na chodniku miałoby sens,przedewszystkim w pokazaniu licznym turystom zjawiska birofilistyki.
Giełda w na piętrze to chory pomysł(wybacz ale w giełdach chmielakowych(wg. Ciebie staroci) uczestnicze od 10 lat i wiem co mówie.Faktycznie z roku na rok liczba birofilów zanika i staje się to giełdą staroci.Wasz pomysł usunie birofililów w 100%.
Przejęcie przez birofilów terenu giełdy staroci mogłoby oprócz celów popularyzatorskich,doprowadzić w pewnym okresie czasu do uczynienia z krasnostawskich chmielaków -wielkiego święta birofilistyki i sympatyków tego zjawiska hobbystycznego
Pozdrawiam-beerfan
Comment
-
Comment