Ja np. dostałem zaproszenie na giełdę w 2004 roku ,w 2005 rokutylko zniżki na PKP a teraz okazuje się że mnie nie ma w bazie danych osób , które dostaną zaproszenia. Coś to jest bardzo dziwne, a zawsze jestem w Tychach i jesienią i wiosną.Nie wiem jakie kryteria przyjmujecie co do tego kto otrzyma zaproszenie?
2006.05.27 - Tychy, 29. Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaProsze napisz co wg. ciebie znaczy "chwilę popracować". Wystarczy bywać na giełdzie w Tychach czy jeszcze to 'coś' co upoważnia do otrzymania zaproszenia.
Pozostaje jeszcze kwestia weryfikacji bazy danych (patrz post Grzecha_jojo)Last edited by adam16; 2006-05-11, 19:53.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwoszkaTyskaW załączniku dla chętnych jeszce raz mapka poglądowa
Comment
-
-
A ja chciałbym wiedzieć, czy jak co roku jest przewidziane jakieś spotkanie przedgiełdowe ?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwoszkaTyskaBędzie jednak okazja zawitać do pubu w ramach organizowanych wycieczek do czego gorąco zachęcam.
a z tymi metrami to chyba Piwoszka przesadziła ... jest tam kiladziesiąt do 100m ( od bramy do bramy ) ... po prostu wystarczy przejść przez ulicę,
to tak dla tych co jeszcze nigdy nie byli w Tychach a mogliby się przeraźić
Comment
-
-
Jako ze siebie samego ztaliczam do Birofilow i juz nie raz uczestniczylem w Gieldach Tyskich-majowych i Jesiennych.
Tych w W szkole Muzycznej,Lodowiskowych i Internatowych musze stwierdzic ze Gielda Tyska jest najgorzej zorganizowana Gielda.
Nie zalezy mi na otrzymaniu zaproszenia (na ktore zekomo musze popracowac) bo cel Gieldy w moim mniemaniu jest inny niz otrzymanie prezentu i darmowego piwa ktore musze wypic sam poza terenem Gieldy gyz tam panuje zakaz picia i palenia.
Piszac jednak o najbardziej zle zorganizowanej Gieldzie nie chodzi mi o takie blachostki.
najwiekszym niedopatrzeniem jest brak zdecydowania i bardzo puzne podanie ostatecznego terminu Gieldy.
Byc moze organizatorzy mysla ze Udzial w Gieldzie bierze garstka Alkoholikow i maniakow piwnych ktorzy nigdzie nie pracuja i planowanie urlopow ich nie obowiazuje.
Pomimo ze chetnie bym tam przyjechal bo wiaza mnie zacisle stosunki z Tychami i Browarem jako bylego Ucznia technikum Przemyslu Browarniczego nie moge sobie lekcowazyc panujacych warunkow z praca i moj Urlop musze juz na poczatku Roku zaplanowac.
Problem ten nie panuje w Zywcu i zawsze chetnie tam jade bo z gory wiem kiedy to przypadnie.
Pozdrowienia dla Organizatorow i Marka Brandysa
Comment
-
-
termin giełdy podany został tak póżno ,ze względu na awarię lodowiskaa a w tychach niema drugiej takiej sali żeby pomieścić kilkaset osób, rozmowy w tej sprawie trwały do końca, wszyscy kolekcjonerzy wiedzą od lat że giełda w tychach jest po 20 maja, co do picia piwa na giełdzie to taką mamy w polsce ustawe że można pić piwo tylko w miejscach wyznaczonych, w żywcu niema problemu bo impreza odbywa się na terenie piwiarni, w tychach będzie specjalnie przygotowane 15 ławostołów z parasolami tylko dla spożycia posiłku i napicia się piwa w kulturalnych , naterenie giełdy jest również mała kawiarenka
gdzie też można napić się piwa czy kawy , życze wszystkim udanych łowów birofilskich
Comment
-
-
miejsce giełdy było znane , chodziło o date ,wchodziły 2 terminy ze względu na targi budownictwa, które są zawsze tydzien przed tyską giełdą a poza tym to teren targowy i trzeba to ugodnić z osobami które mają tam opłacone pomieszczenia handlowe, to największa giełda kwiatowa na południu polski
Comment
-
-
No i ja już dysponuję zaproszeniem na giełdę.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Również mam zaproszenie.
Mam też nadzieję, że Papież w tych dniach do Tychów nie ma zamiaru się wybierać i prohibicji nam nie zafundują.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment