2006.08.12 - Giełda w Ciechanowie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Maidenowiec
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.07
    • 2287

Właśnie dobiłem do domu. Było warto pojechać chociażby dla samego towarzystwa W dodatku wzbogaciłem się o 3 nowe szkła.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Maidenowiec; 2006-08-12, 21:00.
    Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl

Thou shallt not spilleth thy beer!

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

Comment

• miodek
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2005.10
      • 177

Właściwie zdobyczy kolekcjonerskich nie przywiozłem, ale towarzysko pierwsza klasa, no i dla samego piwa z Ciechanowa ( miodowe poza konkurencją ), warto było przejechać moje 430 kilometrów. wasze zdrówko: miodowym!
      miodek

Comment

• Maidenowiec
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.07
        • 2287

Dokładnie tyle samo kilometrów wczoraj zrobiłem

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

Comment

• sopista
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.01
          • 1747

Wreszcie i ja dojrzałem do tego aby napisać kilka słów. Gorące podziękowanie dla Organizatorów Giełdy. Bardzo dziękuję również Żonie-Taxi za sprawny dowóz na giełdę (mimo "korkowych" utrudnień na trasie). Oczywiście takie samo podziękowanie za przywiezienie moich zwłok do Warszawy (i to przez Płock, ale to już inny temat). I jeszcze bardzo dziękuję za miłe towarzystwo "współpodróżnikom". Z giełdy przywiozłem trochę etykiet nie tylko ciechanowskich, kilka piw i oczywiście jak zawsze sporo miłych wrażeń. Etykiety zaczną się pojawiać na stronie pewnie od wtorku, piwa, no a piwa są w trakcie degustacji. Zatem do zobaczenia za rok.
          Ostatnia zmiana dokonana przez sopista; 2006-08-13, 15:59.

Comment

• gisou
            • 2005.05
            • 230

Giełda kolekcjonersko średnia. Niewielu ludzi się pojawiło, co pewnie było wynikiem pogody. A ta wyjątkowo nie dopisała. Za to wśród tych co się pojawili bardzo wielu znajomych. Jednocześnie bardzo dziękuję browarowi Ciechanów za miłe przyjęcie, organizację giełdy, zwiedzanie browaru i przepyszne piwko. Wasze zdrowie

Comment

• Cyrkonia
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2001.10
              • 1936

A ja bardzo dziękuję że o tej 11-tej jeszcze Forumowicze byli :-)
              I wielkie dzięki dla P.Krzysztofa za dotrzymanie towarzystwa i wycieczkę do Opinogóry.
              Do zobaczenia we wrześniu - mam nadzieje :-)
              www.stat-gra.pl

Comment

• zulu
                Porucznik Browarny Tester
                • 2004.04
                • 299

Napiszcie coś o tym nowym mikrobrowarze, do którego się wybieraliście po giełdzie.

Comment

• Maidenowiec
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2004.07
                  • 2287

http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=62628

Comment

• Małażonka
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.03
                    • 4602

Giełda rzeczywiście nie była zbyt duża, ale za to bardzo przyjemna. Zaczęta została przez prezesa browaru - pana Jana Polowczyka - przywitaniem wszystkich kolekcjonerów, co było bardzo miłym akcentem. Doskonałym pomysłem był również gril na terenie browaru, dzięki któremu Ci bez śniadania mogli się posilić... Mimo, że browar zwiedzliśmy już parokrotnie, jeszcze raz wybraliśmy się na zwiedzanie z Krzysztofem Fałdowskim - dyrektorem do spraw produkcji, dzięki któremu wszystkie nasze wątpliwości zostały rozwiane, a wszystkie informacje uzupełnione. Dzięki bardzo!!! Dziękuję również wszystkim pracownikom browaru, którzy starali się nieba przychylić kolekcjonerom (choćby wyszukując rzadsze etykiety, by podarować je zainteresowanym) ze szczególnym uwzględnieniem pana Mariana, który specjalnie dla nas znalazł coś, co było nie do znalezienia . Jeszcze raz duża buźka!!!
                    Dziękuję również wszystkim, którzy przybyli na to spotkanie, Cyrkonii za piwo, Darkowi i Pawełkowi za towarzystwo w podróży do Browaru, Maidenowcowi i Aldonie za wycieczkę do Płocka, Aldonie dodatkowo za opiekę, która okazała się być bezcenną. Dzięki bardzo! Do zobaczenia za rok!!!

Comment

• Małażonka
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.03
                      • 4602

Adela, bardzo przepraszam - jak zwykle wszystko potrafię przekręcić...
                      Aldona w końcu to też ładne imię

Jeszcze raz sorki!!!

Comment

• Cyrkonia
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2001.10
                        • 1936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
                        Dziękuję również wszystkim pracownikom browaru, którzy starali się nieba przychylić kolekcjonerom (choćby wyszukując rzadsze etykiety, by podarować je zainteresowanym) ze szczególnym uwzględnieniem pana Mariana, który specjalnie dla nas znalazł coś, co było nie do znalezienia . Jeszcze raz duża buźka!!!
                        Właśnie!!!! Zapomniałam!!!!
                        Wielkie dzięki za koszulkę (rozmiar Ssssss)!!!!! ALe cholerka imienia tej Pani nie pamiętam......... :-(
                        www.stat-gra.pl

Comment

• gisou
                          • 2005.05
                          • 230

A czy wiadomo coś o tegorocznej giełdzie w Ciechanowie? Czy się odbędzie?

Comment

• ART
                            mAD'MINd
                            🥛🥛🥛🥛🥛
                            • 2001.02
                            • 23985

Jeśli ktoś z kolekcjonerów chciałby się tym zająć w tym roku, to browar był zainteresowany ugoszczeniem giełdy.
                            - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                            - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                            - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• kalifat
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2004.10
                              • 1168

O własnie szukałem jakiś informacji o giełdzie i widzę, że z tegoroczną giełdą krucho. Szkoda
                              bla bla bla

Comment

• Małażonka
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2003.03
                                • 4602

Jeszcze możesz wziąć sprawy w swoje ręce ...

Comment

Przetwarzanie...
                                X