Jedziecie o 4 rano? Czyli nie ma piątkowej imprezy?
2006.08.12 - Giełda w Ciechanowie
Collapse
X
-
dzięki, jesli tylko jeszcze uda mi się nawiązać z człekiem kontakt to przekażę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
mam nadzieję że około 11-tej to jeszcze ktoś będzie ....... wcześniej nie dotrę ....
Comment
-
-
Moi współpasażerowie (sopista i slavoy) jeszcze nie wiedzą, ale dziś powstała koncepcja coby wracać z giełdy przez Płock do Warszawy.
Nie wiem co ww. myślą, ale chyba też chcieliby popróbować produktów tego nowego browaruWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pytanie do osób jadących automobilami: czy droga na Płońsk a potem na Ciechanów jest sensowna? Czy kombinować inną trasę?Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaidenowiecPytanie do osób jadących automobilami: czy droga na Płońsk a potem na Ciechanów jest sensowna? Czy kombinować inną trasę?
Ja korzystam co roku z tej trasyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaJa korzystam co roku z tej trasy
A tak poważnie, to wracając w tym roku z urlopu na trasie Płońsk - Warszawa nadrobiłem wszystkie opóźnienia związane z ulewami w północnej części kraju. Płońsk - Ciechanów też da się przejechać bez problemu.
Musiałem zamieścić ten post bo w ten sposób do tysiąca zostało mi 12 a nie 13.Last edited by sopista; 2006-08-10, 18:55.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaMoi współpasażerowie (sopista i slavoy) jeszcze nie wiedzą, ale dziś powstała koncepcja coby wracać z giełdy przez Płock do Warszawy.
Nie wiem co ww. myślą, ale chyba też chcieliby popróbować produktów tego nowego browaru- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaNie wiem co ww. myślą, ale chyba też chcieliby popróbować produktów tego nowego browaruDick Laurent is dead.
Comment
-
Comment