2006.09.23 - Lublin, V Lubelska Giełda Birofili

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • gisou
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2005.05
    • 230

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
    ...
    2. Brak spotkania przed- lub po- giełdowego.
    ...
    Podobno część osób uczestniczyła w spotkaniu pogiełdowym i to takim, że jeszcze dziś głowy co poniektórych bolą

Comment

• yoreck
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2004.04
      • 526

W imieniu współorganizatorów giełdy chciałbym podziękować
      Prezes Zarządu PERŁA Browary Lubelskie SA Pani Grażynie Łojko oraz Panu Sebastianowi Dudzie i Jego ekipie za stworzenie nam warunków do giełdowania oraz obdarowanie uczestników giełdy gadżetami firmowymi.Dziekujemy również za możliwość degustacji naszego lubelskiego piwa
      Dziękujemy również wszystkim uczestnikom giełdy za bardzo miłą i sympatyczną atmosferę,udane wymiany oraz za nawiazanie nowych znajomośći.
      Mamy nadzieje,że z każdym rokiem nasza giełda będzie rosła w siłę, a ewentualne mankamenty i niedogodności zostana wyeliminowane.
      Do zobaczenia zatem za rok na kolejnej VI Lubelskiej Giełdzie Birofili, na którą zapraszamy juz teraz.
      Wasze Zdrowie oczywiście zacną PEREŁKĄ

Comment

Related Topics

Collapse

• Ahumba
        2024.10.11-12 - Lublin, Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych
        Ahumba
        Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych to impreza dla prawdziwych smakoszy piwa. Po raz 8 odbędzie się spotkanie z najlepszymi browarami, które przywiozą ze sobą między 200 a 300 różnorodnych gatunków piw. Będą to 2 intensywne dni i JEDNO najlepsze miejsce pod słońcem: LUBLIN!
        Start
        2024-10-11
        Koniec
        2024-10-12
        Adres
        Dworcowa 11, Lublin
        2024-09-21, 16:23
      • Alkoneser
        Browary restauracyjne w Polsce
        Alkoneser
        Cześć,
        mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
        2024-08-05, 11:26
      • Ahumba
        Kalendarz Imprez piwnych
        Ahumba
        Najbliższe znane mi imprezy piwne to:-

WRZESIEŃ 2024

13-14 - CIESZYN - Cieszyńska Jesień Piwna

PAŹDZIERNIK 2024

05 - TUREK - 1 Giełda Birofilów
        05 - MILICZ - October Fest
        11-12 - LUBLIN - Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych
        ...
        2024-09-11, 19:09
      • Ahumba
        2020 - KALENDARZ GIEŁD BIROFILII NA TERENIE POLSKI
        Ahumba
        Rok 2020 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
        Dla jasności podaję zasady:

1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł....
        2019-10-17, 13:31
      • Ahumba
        2019 - Kalendarz GIEŁD birofiliów w Polsce
        Ahumba
        Rok 2019 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
        Dla jasności podaję zasady:

1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł. Będzie ona...
        2018-09-18, 09:23
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...