to ładnie się wszyscy bawili a mnie ktoś tam widział ?
Nikt Cię nie widział, bo dałeś ciała, że tak napiszę. Giełda pod domem a Ciebie nie ma. Och Ziomek co z Ciebie wyrośnie ?
A musztarda to Prawdziwa Krakowska
Nikt Cię nie widział, bo dałeś ciała, że tak napiszę. Giełda pod domem a Ciebie nie ma.
przecież byłem w skórze Rutkowskiego bo dostał przepustkę z Bytomia, i poszliśmy na piwo
Pod domem to mam raczej Browar nr1 i nie będe się dalej tłumaczył - siła wyższa, zresztą reszta z Browaru.biz, jak Was czytam, była bardzo zadowolona, że mnie nie było ale też bardzo i to bardzo rozproszona ( np. brak jednego konkretnego spotkania po Giełdzie ) !
zresztą reszta z Browaru.biz, jak Was czytam, była bardzo zadowolona, że mnie nie było ale też bardzo i to bardzo rozproszona ( np. brak jednego konkretnego spotkania po Giełdzie ) !
Elita spotkała się w Bierhalle, a wybrańcy wybrańców w Euro Pubie, więc nie mów o braku konkretów
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Elita spotkała się w Bierhalle, a wybrańcy wybrańców w Euro Pubie, więc nie mów o braku konkretów
przecież nic nie napisałem " konkretnie ", jednak nie zmienie swojego zdania bo to widać ale z drugiej strony zawsze trudno o zdecydowanie,
zaś ktoś inny może powiedzieć : " albo Giełda albo akwarium ?"
Comment