Dla spóźnonego wrocławianina / wrocławianki: za parę dni będę mieć jedną zniżkę na PKP. Chętnego proszę o kontakt.
2006.10.21 - Tychy, Jesienna Giełda Birofilów
Collapse
X
-
Na giełdzie będzie dostępna okazjonalna podstawka korkowa z logo Tyskie , nakład 300 sztuk Myślę ,że to będzie jakiś początek tradycji tej giełdy
Comment
-
-
Odpowiadam tutaj hurtem na zapytania, jakie dostaję od forumowiczów
Na giełdzie w Tychach sklep www.piwowar.biz nie będzie miał swojego stoiska. Mogę jednak na giełdę dowieźć zamówione wcześniej przez internet surowce.
A tak przy okazji. Surowców na stoisku mieć nie będę ale za to kilkadziesiąt sztuk szkła z małych i dużych browarów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AŃĆKANa giełdzie będzie dostępna okazjonalna podstawka korkowa z logo Tyskie , nakład 300 sztuk Myślę ,że to będzie jakiś początek tradycji tej giełdymiodek
Comment
-
-
Podstawek będzie tyle ile biletów wstępu , żeby nabyć podstawkę trzeba będzie okazać ten bilet . Akcja okazania jednorazowa
A poza tym nie każdy uczestnik giełdy będzie zainteresowany podstawką .
Jeśli 300 sztuk będzie za mało to w przyszłym roku zrobimy więcej
Comment
-
-
A ja mam pytanie - czy kto zmotoryzowany będzie o świcie jechał do Tychów przez Chorzów? Będą dwie osoby do zabrania.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16A ja mam pytanie - czy kto zmotoryzowany będzie o świcie jechał do Tychów przez Chorzów? Będą dwie osoby do zabrania.
Jeżeli on nie będzie miał miejsca w swoim szerszeniu - ja pojadę swoim. Ale wtedy nici z zabawy...
Kimże będzie ta druga osoba ?Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck- ja pojadę swoim. Ale wtedy nici z zabawy...
Beczkę Brackiego moge załatwić, ale tylko Brackiego - wcześniej dajcie znać !?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Borys_bjSprzedawcy jak kupujący są wpuszczani o w jednym czasie.
Z tego co wiem nie ma rezerwacji stolików w tym roku dla Polaków.Poprostu rzeba być wcześniej i ustawić się w kolejce do szturmu.
Pozdro
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck
Kimże będzie ta druga osoba ?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment