Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
2006.10.21 - Tychy, Jesienna Giełda Birofilów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykJej to już za chwilę, za momencik - jakoś sie nie mogę doczekaćTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Sprzedaniowo średnio, za to wymianowo dobrze - no i podarunkowa szklanka Żubra, no i zasponsorowana szklanka rybnicka Unikalnej podstawki nie wzięłam, bo i tak torba ciężka Dzięki organizatorom (zwłaszcza za poranną herbatkę) i kolekcjoneromCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Dziekuje za nauke mam nadzieje, ze im wiecej goeld tym wiecej bede wiedzial nie mowiac o wielkosci zbioruMoja kolekcja: http://kolekcja-midura.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GackaTroche egzotykow,mniej zwyklych kapsli.Za to wielu przyjaciol! Ogolnie zadowolony jestem z gieldy .No i teraz gielda doipiero za rokCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Borys_bjRaczej 19.11.Zawsze była w niedzielę od godziny 13,00.
Teras ma być w sobotyz rana.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zuluDobra, a teraz przyznać się kto mi podrzucił na giełdzie do reklamówki ze zdobytymi podstawkami karteczkę z napisem "Kocham Cię!" ???
Jednocześnie informuję, że jestem hetero i do tego zajęty.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
Comment