Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
oślepił go blask twojego metalowego korpusu
Taaaa...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
szkoda, że wypad do Spiża czy Pubu Euro nie wypalił.
Komu nie wypalił, temu nie wypalił - szkoda, że tak szybko się wszyscy zaczęliście zmywać - akurat w Euro Pubie miejsca było wystarczająco dla grupy (3 stoliki wolne).
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Miło było i w sumie udanie. Trafiła mi się butla Mullera do zbioru rybnickiego - wzór już posiadany, ale różniący się sygnaturą huty szkła. Do tego fajna szklanka browaru rybnickiego z lat 70-tych.
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Dzięki wszystkim za spotkanie. Oj te dawno niewidziane twarze. Jasiowi za obdarowanie zgubioną szklanką. O dziwo tym razem dojechała do domku. Markowi33 i Krzysztofowi za ich produkty Adamowi za to, że wysiadł wcześniej i dzięki temu moja moderatorska reputacja nie ucierpiała
A jak wrócę do domu to się pobawię swoim jojo
A jak o kimś zapomniałam to niech mi wybaczy, ale przy takim nawale forumowiczów ciężko wszystkich spamiętać.
duże podziękowanie dla sponsora giełdy tyskich browarów książęcych za piwo i upominki, w szczególności dla pań z działu public relations, marki tyskie oraz muzeum, osobno dziękuję kolegom z klubu za pomoc przy organizacji giełdy a wszystkim uczestnikom za tak liczny udział ,do zobaczenia w maju
(...)
P.S.
Pierwszy raz wróciłem z giełdy trzeźwy i prowadząc auto (...)
Czy to ma znaczyć, że poprzednio wracałeś prowadząc auto na bani?
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Dzięki wszystkim za spotkanie. Oj te dawno niewidziane twarze. Jasiowi za obdarowanie zgubioną szklanką. O dziwo tym razem dojechała do domku. Markowi33 i Krzysztofowi za ich produkty Adamowi za to, że wysiadł wcześniej i dzięki temu moja moderatorska reputacja nie ucierpiała
A jak wrócę do domu to się pobawię swoim jojo
A jak o kimś zapomniałam to niech mi wybaczy, ale przy takim nawale forumowiczów ciężko wszystkich spamiętać.
to ładnie się wszyscy bawili a mnie ktoś tam widział ?
Dołączam się do podziękowań, za spotkanie krótkie ale owocne.
Miło było oglądać znajome twarze i co kto miał na kontuarze
Artowi & Maggyk dzięki za piwo i musztardę smaczna jest.
E-prezesowi za piwo, Shlangiemu za przywiezienie towarów z e-sklepu, oraz komuś za piwo z nr 25 na kapselku (kto to był ??? niech się ujawni podziękuję jeszcze raz).
Wszystkim znajomym za spotkanie i rąk uściskanie.
Comment