Chciałbym zaprosić wszystkich chętnych do udziału w III Giełdzie Piwnej,która odbędzie się 7.10.2006 w Piwiarnii ,, Pod Kasztanami,, Gdańsk al.Zwycięstwa 8 - 10
Zaczynamy o godz.7.30
Kolega Robione nomen omen słynny ze świetnej kaszanki (tej krwistej) jak zwykle na upór idzie i nie formułuje tematu ani informatywnie ani w odpowiednim dziale.
Ciekawe czy "III Giełda Piwna" zgromadzi większą ilość kolekcjonerów niż poprzednim razem?
Ps. Art'cie czy mógłbyś przenieść ten temat do działu "Imprezy, promocje, wydarzenia". Dzięki takiemu zabiegowi może więcej osób przeczyta tą informację.
Nie porównuj tych dwu giełd. Masumi jako kolekcjoner starszej daty utrzymuje kontakt pozaforumowy z kolekcjonerami i mimo, że dokładna data jeszcze nie jest znana wszystko jest pod kontrolą. Termin jak zwykle lutowy.
Wiem e-prezesie, że Tomek Syga jest solidnym kolekcjonerem i organizatorem ale w sytuacji kiedy działa sam Kiedy trzeba się z nim umówić, to sam wiesz jak jest
Być byli, ale tak naprawdę nie ma, co się o niej rozpisywać. Coraz mniejsza frekwencja na giełdzie powoduje, że jest coraz mniej ciekawych rzeczy do kupna i wymiany. Chyba jedynie kapslarze mogą być usatysfakcjonowani.
A ja tam jestem zadowolony
Gialda faktycznie, "kameralna", ale moja kolekcja powiększyla się o calkiem sporo etykiet, a milo jest spotakć sie pogadać, wypić piwko, poczuś atmosferę "szperaczą".
Choć fajniej by bylo gdyby ludzi bylo więcej
Comment