Przyjadę na giełdę na 100%. Może jakieś małe piwko po giełdzie? Np. w Bierhalle.
Ty lepiej przyjedź do Tychów.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
O co Ci chodzi z tymi Tychami? Bo jeśli chodzi o giełdę w Tychach to byłem już kilka razy i na tę również się wybieram co nie przeszkadza mi wpaść na giełdę kolekcjonerską do spodka. Chyba że chcesz zwyczajnie wywołać jakiś konflikt?
Chyba że chcesz zwyczajnie wywołać jakiś konflikt?
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Byli, tylko nie ma o czym pisać bo to nie giełda birofilistyczna gdzie można usiąść i pogadać. A kolekcjonersko bardzo słabiutko, zdobyłem ledwie trochę nowości i powrót do domu.
byli tylko się wstydzą albo zbierają myśli, stawiam na Doodecka i Artk31 ?
W moim przypadku pudło - w nocy z soboty na niedzielę oglądałem w TV "Balladę o Januszku" i potem Morfeusz trzymał mnie w objęciach prawie do niedzielniego południa .
Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
byli tylko się wstydzą albo zbierają myśli, stawiam na Doodecka i Artk31 ?
Ziomek ma rację , zawitałem do Spodka
Giełda w 80 % 'opanowana" przez numizmatyków, birofilistyka reprezentowana szczątkowo lecz ciekawie ( zauważyłem nawet podstawki PW ) , parę szkiełka , na które maiłem nawet "ochotę" gdyby nie ....ceny( raczej wysokie .
Do zbioru wpadły podstawkowe nowości min. z Krajana zakupione za 0,50 gr oraz kilka podstawek Fortuny za rozsądną cenę, więc ogólnie wypad uważam za udany
Ziomek ma rację , zawitałem do Spodka
Giełda w 80 % 'opanowana" przez numizmatyków, birofilistyka reprezentowana szczątkowo lecz ciekawie ( zauważyłem nawet podstawki PW ) , parę szkiełka , na które maiłem nawet "ochotę" gdyby nie ....ceny( raczej wysokie .
Do zbioru wpadły podstawkowe nowości min. z Krajana zakupione za 0,50 gr oraz kilka podstawek Fortuny za rozsądną cenę, więc ogólnie wypad uważam za udany
Comment