2006.11.25 - Radom, 9 Giełda Akcesoriów Piwnych

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • tyskikufel
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2003.04
    • 772

czy organizator giełdy może dać odpowiedż w sprawie zniżek PKP bedą czy nie będą czy wogóle się je załatwia czy po prostu się nas olewa , jak się daje informacje o giełdziei chce żeby przyjechali kolekcjonerzy to od czasu do czasu trzeba udzielić jakiejś odpowiedzi

Comment

• e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19274

pytanie do bywalców najwcześniej rozpoczynającej się giełdy w Polsce: czy jest sens przyjeżdżać na 10?
      Last edited by e-prezes; 2006-11-15, 21:18.

Comment

• AŃĆKA
        Porucznik Browarny Tester
        • 2003.01
        • 315

hehe 10 to już po giełdzie
        ale jeszcze jakieś niedobitki pewnie będą
        http://www.beercoasters.i15.eu

Comment

• Ahumba
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          🥛🥛🥛🥛
          • 2001.05
          • 9084

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AŃĆKA
          hehe 10 to już po giełdzie
          ale jeszcze jakieś niedobitki pewnie będą
          Pytanie tylko , czy trzeźwe
          Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
          znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• e-prezes
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2002.05
            • 19274

wykruszył mi się transport drogowy a "bezpieczną" koleją dojadę na 10. cóż... muszę odpuścić kolejną giełdę.

Comment

• regnar
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2006.06
              • 9

Czy wiadomo już szczegółowo co z tymi giełdowymi podstawkami??no i ile za wejscie sie bedzie placic??

Comment

• cororo
                • 2003.04
                • 766

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
                wykruszył mi się transport drogowy a "bezpieczną" koleją dojadę na 10. cóż... muszę odpuścić kolejną giełdę.
                Sala jak co roku bedzie otwarta od póxnych godzin nocnych lub jak kto woli wczesnych rannych więc pewnie jakis pociąg byś znalazł

Comment

• cororo
                  • 2003.04
                  • 766

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika regnar
                  Czy wiadomo już szczegółowo co z tymi giełdowymi podstawkami??no i ile za wejscie sie bedzie placic??
                  Zachęcam w tej kwestii jak i kwestii zniżek dzownic do Wieśka w jednym z wczesniejszych postów wrzuciłem do niego telefon .

Comment

• e-prezes
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2002.05
                    • 19274

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo
                    Sala jak co roku bedzie otwarta od póxnych godzin nocnych lub jak kto woli wczesnych rannych więc pewnie jakis pociąg byś znalazł
                    Sędziszów nie jest aż taki interesujący, by spędzić w nim 4 godziny nad ranem. ta dziwna niekonsekwencja w godzinach otwarcia giełdy jest poza tym niepokojąca i zniechęcająca.

Comment

• becik
                      🥛🥛🥛
                      • 2002.07
                      • 14999

To czemu po prostu oficjalnie nie napisać, ze giełda zaczyna sie o 0.00 lub o 1.00 w nocy, a kończy o 7-8 godzinie?
                      Też się zastanaiwam nad przyjazdem ale wstawanie o 3-4 zeby być na 5 czy zaraz po niej jakoś mnie zniechęca.
                      Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• cororo
                        • 2003.04
                        • 766

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik
                        To czemu po prostu oficjalnie nie napisać, ze giełda zaczyna sie o 0.00 lub o 1.00 w nocy, a kończy o 7-8 godzinie?
                        Też się zastanaiwam nad przyjazdem ale wstawanie o 3-4 zeby być na 5 czy zaraz po niej jakoś mnie zniechęca.
                        Wiesław traktuje to jako ukłon w strone tych których pociągi przyjezdzają w nocy i nie mają się gidze podziac ,a nie mnie oceniać czy to dobre czy złe.

Comment

• sopista
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2003.01
                          • 1747

Wiesław traktuje to jako ukłon w strone tych których pociągi przyjezdzają w nocy i nie mają się gidze podziac ,a nie mnie oceniać czy to dobre czy złe.
                          Proponuję zwrócić się do PKP (i wszystkich ich odmian) aby dopasowali rozkłady jazdy do terminów i godzin rozpoczęcia wszystkich Giełd Birofilistycznych w Polsce. Zdrowie PKP

Comment

• e-prezes
                            🥛🥛🥛🥛🥛
                            • 2002.05
                            • 19274

Wystarczy, że giełda zaczyna się o normalnej porze... niechby o tej 6.30-7.00. To jak wiem, że o tej się zaczyna to na 10 jest sens przyjechać. Do Żywca dwa lata tak jeździłem i rarytasów nie utrafiłem, ale też nie było już po giełdzie.
                            Cororo: tory są, to i pociągi jadą, ale chodzi o to by dojechać, a nie by jechać. kicha totalna dojazd z Krakowa.

Comment

• AŃĆKA
                              Porucznik Browarny Tester
                              • 2003.01
                              • 315

Najprościej by było zacząć giełdę przykładowo od 10 rano , pociągi by dojechały a ci co mają dalej autem przespali by się choć trochę w domu ... Moim zdaniem taka zmiana w następnych latach zaprocentowałaby większym zainteresowaniem giełdowiczów ...
                              http://www.beercoasters.i15.eu

Comment

• Ahumba
                                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                                🥛🥛🥛🥛
                                • 2001.05
                                • 9084

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AŃĆKA
                                Najprościej by było zacząć giełdę przykładowo od 10 rano , pociągi by dojechały a ci co mają dalej autem przespali by się choć trochę w domu ... Moim zdaniem taka zmiana w następnych latach zaprocentowałaby większym zainteresowaniem giełdowiczów ...
                                Na pewno..... przy obecnym układzie, to mnie się normalnie nie chce....
                                Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                                znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

Przetwarzanie...
                                X