czy organizator giełdy może dać odpowiedż w sprawie zniżek PKP bedą czy nie będą czy wogóle się je załatwia czy po prostu się nas olewa , jak się daje informacje o giełdziei chce żeby przyjechali kolekcjonerzy to od czasu do czasu trzeba udzielić jakiejś odpowiedzi
2006.11.25 - Radom, 9 Giełda Akcesoriów Piwnych
Collapse
X
-
hehe 10 to już po giełdzie
ale jeszcze jakieś niedobitki pewnie będą
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AŃĆKAhehe 10 to już po giełdzie
ale jeszcze jakieś niedobitki pewnie będąWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezeswykruszył mi się transport drogowy a "bezpieczną" koleją dojadę na 10. cóż... muszę odpuścić kolejną giełdę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika regnarCzy wiadomo już szczegółowo co z tymi giełdowymi podstawkami??no i ile za wejscie sie bedzie placic??
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororoSala jak co roku bedzie otwarta od póxnych godzin nocnych lub jak kto woli wczesnych rannych więc pewnie jakis pociąg byś znalazł
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororoSala jak co roku bedzie otwarta od póxnych godzin nocnych lub jak kto woli wczesnych rannych więc pewnie jakis pociąg byś znalazł
Też się zastanaiwam nad przyjazdem ale wstawanie o 3-4 zeby być na 5 czy zaraz po niej jakoś mnie zniechęca.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikTo czemu po prostu oficjalnie nie napisać, ze giełda zaczyna sie o 0.00 lub o 1.00 w nocy, a kończy o 7-8 godzinie?
Też się zastanaiwam nad przyjazdem ale wstawanie o 3-4 zeby być na 5 czy zaraz po niej jakoś mnie zniechęca.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororoWiesław traktuje to jako ukłon w strone tych których pociągi przyjezdzają w nocy i nie mają się gidze podziac ,a nie mnie oceniać czy to dobre czy złe.
Comment
-
-
Wystarczy, że giełda zaczyna się o normalnej porze... niechby o tej 6.30-7.00. To jak wiem, że o tej się zaczyna to na 10 jest sens przyjechać. Do Żywca dwa lata tak jeździłem i rarytasów nie utrafiłem, ale też nie było już po giełdzie.
Cororo: tory są, to i pociągi jadą, ale chodzi o to by dojechać, a nie by jechać. kicha totalna dojazd z Krakowa.
Comment
-
-
Najprościej by było zacząć giełdę przykładowo od 10 rano , pociągi by dojechały a ci co mają dalej autem przespali by się choć trochę w domu ... Moim zdaniem taka zmiana w następnych latach zaprocentowałaby większym zainteresowaniem giełdowiczów ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AŃĆKANajprościej by było zacząć giełdę przykładowo od 10 rano , pociągi by dojechały a ci co mają dalej autem przespali by się choć trochę w domu ... Moim zdaniem taka zmiana w następnych latach zaprocentowałaby większym zainteresowaniem giełdowiczów ...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment