Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perez
O godz. 10.00 w zeszłym roku to ja byłem już z powrotem w domu, a mam 90 km
No to definitywnie odpuszczam sobie Radom.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Ale wnioskuję że giełda chyli się o tej godzinie ku schyłkowi. A zrywać się o 3 żeby na rozpoczęcie o 5.00 już trwającej giełdy przyjechać jakos mi sie nie uśmiecha.
Impreza ta powinna mieć w nazwie "jedyna nocna giełda w kraju i na świecie"
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Ciekawa jestem czy będzie więcej osób niż na niedzielnej giełdzie w Spiżu - naliczyłam jakieś 80 osób ...
Kolega Złotko niech zrobi coś z tymi godzinami trwania bo giełda faktycznie upadnie ...
Albo później koło 9-10, a jak lubi w nocy siedzieć to już lepiej zacząć przykładowo o 20 wieczorem
Takie jest moje zdanie - nie przyjadę ,bo mi się zwyczajnie nie chce jechać na 5 czy 6 rano jak tam już będzie w zasadzie po giełdzie jak się to mówi ...
Ja bym optowała za 9-10 rano bez wcześniejszego wpuszczania na salę ... ale to tylko moje zdanie niestety i nie ma ono chyba większego znaczenia ...
(...)ale to tylko moje zdanie niestety i nie ma ono chyba większego znaczenia ...
Nie tylko Twoje
Skoro mozna lokal juz udostępnić o 2 czy 3 w nocy to jaki byłby problem aby udostępnić go powiedzmy w godz 8-9.00-14.00?
Wystarczy konsekwencja w otwieraniu sali. 1 w nocy to 1 w nocy.
Inni to potrafią. A tak to konia z rzędem temu kto wie w jakich godzinach jest ta giełda. Ja tego sprawdzać nie mam zamiaru
A mnie odpowiada otwarcie sali o 1 w nocy. Mam daleko na tę giełdę, a jakoś nie chce mi się brać noclegu na 3-4 godziny. Z powrotem do domu też mam kawałek drogi...
A tak poza tym to narzekacie jak jacyś starzy kawalerowie lub nie przymierzjąc przeterminowane panny .
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banita
A mnie odpowiada otwarcie sali o 1 w nocy. Mam daleko na tę giełdę, a jakoś nie chce mi się brać noclegu na 3-4 godziny. Z powrotem do domu też mam kawałek drogi...
A tak poza tym to narzekacie jak jacyś starzy kawalerowie lub nie przymierzjąc przeterminowane panny .
Kto nie chce nie musi wstawać - jego wola .
Pasuje Ci forma otwarcia giełdy o 1 w nocy bo tak jest Tobie wygodniej. Gdyby była od 6 rano to też byś inaczej patrzył i mógłbyś narzekać bo nie pasowałaby Ci czasowo. Tobie się nie chce brać noclegu na 3-4 godziny ale innym ma się chcieć wstawać o tej czy o tamtej? To jest wg Ciebie ok?
A narzekaniem nie nazwałbym określanie godzin otwarcia giełdy "chorymi". Bo tu nikt nie narzeka tylko wyraża swoje zdanie co o tym sądzi.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banita
Kto nie chce nie musi wstawać - jego wola .
Nikita, tu jest GŁÓWNIE mowa, że na dobrą sprawę nie wiadomo od której ta giełda się zaczyna. Od 6 -tej, ale może od 4-tej a mooże o 1-szej.
A może to już dzisiaj na nią wpuszczają
Chodzi o ustalenie godziny i jej przestrzeganie
Comment