2006.11.25 - Radom, 9 Giełda Akcesoriów Piwnych

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mr-perez
    † 1971-2008 Piwosz w Raju
    • 2005.09
    • 514

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
    pytanie do bywalców najwcześniej rozpoczynającej się giełdy w Polsce: czy jest sens przyjeżdżać na 10?
    O godz. 10.00 w zeszłym roku to ja byłem już z powrotem w domu, a mam 90 km .

Jak znajdę kierowcę to przyjedziemy już w nocy. Fajna giełda, klimat spoko, dla mnie bomba
    RTS WIDZEW
    www.kapsle.piwko.pl

Comment

• becik
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛
      • 2002.07
      • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perez
      O godz. 10.00 w zeszłym roku to ja byłem już z powrotem w domu, a mam 90 km
      No to definitywnie odpuszczam sobie Radom.
      Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• mr-perez
        † 1971-2008 Piwosz w Raju
        • 2005.09
        • 514

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik
        No to definitywnie odpuszczam sobie Radom.
        Ale można było zostać dłużej. Nie było obowiązku opuszczenia lokalu .
        RTS WIDZEW
        www.kapsle.piwko.pl

Comment

• becik
          🥛🥛🥛
          • 2002.07
          • 14999

Ale wnioskuję że giełda chyli się o tej godzinie ku schyłkowi. A zrywać się o 3 żeby na rozpoczęcie o 5.00 już trwającej giełdy przyjechać jakos mi sie nie uśmiecha.

Impreza ta powinna mieć w nazwie "jedyna nocna giełda w kraju i na świecie"
          Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• AŃĆKA
            Porucznik Browarny Tester
            • 2003.01
            • 315

Ciekawa jestem czy będzie więcej osób niż na niedzielnej giełdzie w Spiżu - naliczyłam jakieś 80 osób ...
            Kolega Złotko niech zrobi coś z tymi godzinami trwania bo giełda faktycznie upadnie ...
            Albo później koło 9-10, a jak lubi w nocy siedzieć to już lepiej zacząć przykładowo o 20 wieczorem
            Takie jest moje zdanie - nie przyjadę ,bo mi się zwyczajnie nie chce jechać na 5 czy 6 rano jak tam już będzie w zasadzie po giełdzie jak się to mówi ...
            Ja bym optowała za 9-10 rano bez wcześniejszego wpuszczania na salę ... ale to tylko moje zdanie niestety i nie ma ono chyba większego znaczenia ...
            Last edited by AŃĆKA; 2006-11-21, 15:02.
            http://www.beercoasters.i15.eu

Comment

• becik
              🥛🥛🥛
              • 2002.07
              • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AŃĆKA
              (...)ale to tylko moje zdanie niestety i nie ma ono chyba większego znaczenia ...
              Nie tylko Twoje
              Skoro mozna lokal juz udostępnić o 2 czy 3 w nocy to jaki byłby problem aby udostępnić go powiedzmy w godz 8-9.00-14.00?

Comment

• AŃĆKA
                Porucznik Browarny Tester
                • 2003.01
                • 315

Może kolega organizator na przyszły rok zrobi jakąś ankietę ?
                http://www.beercoasters.i15.eu

Comment

• grzeber
                  Major Piwnych Rewolucji
                  🥛🥛🥛
                  • 2002.05
                  • 2890

Ja proponuje aby przedstawić te postulaty organizatorowi. A o ile wiem na forum raczej on nie zagląda.
                  pozdrawiam
                  www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej

Comment

• dryx
                    † 1966-2017 Piwosz w Raju
                    • 2002.04
                    • 1735

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber
                    A o ile wiem na forum raczej on nie zagląda.
                    A szkoda, może by wyciągnął jakieś wnioski ...

Comment

• żąleną
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2002.01
                      • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik
                      To czemu po prostu oficjalnie nie napisać, ze giełda zaczyna sie o 0.00 lub o 1.00 w nocy, a kończy o 7-8 godzinie?
                      Wtedy wiara by przyjechała na 22.

Comment

• Ahumba
                        Pułkownik Chmielowy Ekspert
                        🥛🥛🥛🥛
                        • 2001.05
                        • 9084

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
                        Wtedy wiara by przyjechała na 22.
                        Wystarczy konsekwencja w otwieraniu sali. 1 w nocy to 1 w nocy.
                        Inni to potrafią. A tak to konia z rzędem temu kto wie w jakich godzinach jest ta giełda. Ja tego sprawdzać nie mam zamiaru
                        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                        znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• nikita_banita
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2003.06
                          • 1363

A mnie odpowiada otwarcie sali o 1 w nocy. Mam daleko na tę giełdę, a jakoś nie chce mi się brać noclegu na 3-4 godziny. Z powrotem do domu też mam kawałek drogi...
                          A tak poza tym to narzekacie jak jacyś starzy kawalerowie lub nie przymierzjąc przeterminowane panny .

Kto nie chce nie musi wstawać - jego wola .

Comment

• nikita_banita
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2003.06
                            • 1363

A kto orientacyjnie oprócz mnie pisze się na giełdę?

Comment

• becik
                              🥛🥛🥛
                              • 2002.07
                              • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banita
                              A mnie odpowiada otwarcie sali o 1 w nocy. Mam daleko na tę giełdę, a jakoś nie chce mi się brać noclegu na 3-4 godziny. Z powrotem do domu też mam kawałek drogi...
                              A tak poza tym to narzekacie jak jacyś starzy kawalerowie lub nie przymierzjąc przeterminowane panny .

Pasuje Ci forma otwarcia giełdy o 1 w nocy bo tak jest Tobie wygodniej. Gdyby była od 6 rano to też byś inaczej patrzył i mógłbyś narzekać bo nie pasowałaby Ci czasowo. Tobie się nie chce brać noclegu na 3-4 godziny ale innym ma się chcieć wstawać o tej czy o tamtej? To jest wg Ciebie ok?

A narzekaniem nie nazwałbym określanie godzin otwarcia giełdy "chorymi". Bo tu nikt nie narzeka tylko wyraża swoje zdanie co o tym sądzi.

Comment

• Ahumba
                                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                                🥛🥛🥛🥛
                                • 2001.05
                                • 9084

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banita

Nikita, tu jest GŁÓWNIE mowa, że na dobrą sprawę nie wiadomo od której ta giełda się zaczyna. Od 6 -tej, ale może od 4-tej a mooże o 1-szej.
                                A może to już dzisiaj na nią wpuszczają
                                Chodzi o ustalenie godziny i jej przestrzeganie
                                Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                                znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

Przetwarzanie...
                                X