Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
2006.11.25 - Radom, 9 Giełda Akcesoriów Piwnych
Collapse
X
-
Nie da się wszystkim przypasować. Ale wstać raz na rok trochę wcześniej to nie jest chyba takie wielkie poświęcenie. Ja tam wstanę na tę giełdę z nieukrywaną przyjemnością o którejkolwiek .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perezNie da się wszystkim przypasować. Ale wstać raz na rok trochę wcześniej to nie jest chyba takie wielkie poświęcenie. Ja tam wstanę na tę giełdę z nieukrywaną przyjemnością o którejkolwiek .
Ja też moę wstawać. Pytanie tylko :
O KTÓREJ??
Bo od jakiegoś czasu oficjalnie podawany czas nijak się ma do faktycznego otwierania giełdy.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaCzy Ty przepraszam za pytanie umiesz czytać ze zrozumieniem?
Ja też moę wstawać. Pytanie tylko :
O KTÓREJ??
Bo od jakiegoś czasu oficjalnie podawany czas nijak się ma do faktycznego otwierania giełdy.
Przepraszam za pytanie: potrafisz to zrozumieć?
A tak na marginesie, dobrze byłoby godziny otwarcia ustalić
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danio_145
PS. Czy daleko od miejsca giełdy znajduje sie ul. Żeromskiego? Chciałbym tam na coś zerknąć po giełdzie. Proszę o info
Comment
-
-
Proszę nie zaśmiecać tematu biadoleniem o godzinach otwarcia giełdy , temat powraca co rok i zrobił się nudny.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuJa proponuję odpowiedzieć najpierw sobie na pytanie - czy obecność na giełdzie jest obowiązkowa? Myślę, że ciśnienie spadnie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99Proszę nie zaśmiecać tematu biadoleniem o godzinach otwarcia giełdy , temat powraca co rok i zrobił się nudny.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąwg. pomysłu
Comment
-
-
można zrobić konkurs - kto wcześniej stawi się na giełdzie I o tej właśnie porze zrobi się przyszłą giełdę, z adnotacją że i tak ta może zacząć się jeszcze wcześniej- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
-
Comment