Ja właśnie wróciłem z giełdy ... pierwszy raz byłem na takim wydarzeniu i musze powiedzieć ze mi się podobało ... przepuściłem kupę kasy ale mam plecak pełen piw których nie piłem i całkiem sympatyczny kufel ... atmosfera była przyjemna a ciechan za 3pln bardzo umilał to spotkanie mam nadzieje ze w przyszłości tez uda mi się gościć na tego typu imprezach
2007.01.20 - Warszawa, VIII Zimowa Giełda Kolekcjonerska
Collapse
X
-
Comment
-
-
Comment
-
-
-
Eeeeee...
Nie było Marusi...
Nie było Garfunkel-a...
(poza tym był dużo i pogoda)
Comment
-
-
giełda
giełda w warszawie dla mnie super ,mysle że dla pozostałych ślązaków również , spotkała mnie jednak niemiła niespodzianka, zginął mi p/w kufel z zamknięciem z klapką z browaru NEUE POSNER BAIRISCHE BIERBRAUEREI CZYLI Z BROWARU Z POZNANIA Z CHAREKTERYSTYCZNYMI PRZETARCIAMI NA NAPISIE, KUFEL ODBIERAŁEM DLA KOLEGI KTÓRY NIE MÓGŁ BYC W WARSZWIE, UCZCIWEGO ZNALAZCĘ LUB OSOBE KTÓRA COŚ O TEJ SPRAWIE WIE PROSZE O KONTAKT, DLA MNIE TO SPRAWA HONOROWA NIE CHODZI O KASĘ Z GÓRY DZIĘKUJE MAREK BRANDYS
Comment
-
-
Giełda super, ja żałuję tylko, że po odwiezieniu towaru do magazynu brak snu się odezwał i nie byłem w stanie doczłapać do Bierhalle. Mam nadzieję, że w poniedzielnik uda mi się zorganizować czas na Weizenbock'aSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
W imieniu swoim, Adeli i Michała bez których pomocy byłoby bardzo cięzko ogarnąć wszystkie przygotowania chciałbym podziękować uczestnikom Warszawskiej Giełdy za przybycie .Naprawdę nie spodziewaliśmy się takiej frekwencji.Okazało się że nawet sala w Medyku może być ciut za mała .Weźmiemy to pod uwagę (może uda sie wynegocjować jeszcze miejsca na dole ).Jeśli ktoś był z czegoś nie zadowolony to obiecujemy poprawić wszelkie niedociągnięcia za rok .A poza tym bardzo nas cieszy że wam się podobało.Do zobaczenia w Warszawie za rok.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerdoctorJeśli ktoś był z czegoś nie zadowolony to obiecujemy poprawić wszelkie niedociągnięcia za rok.
Kolekcjonersko (dla mnie) wypadło średnio, bo tylko jedno szkiełko do ścisłej kolekcji i dwa, bo mi się podobały. Towarzysko jak zwykle mega , szkoda tylko, że nie mogłem zostać na pogiełdowe wygibasy.
Wielkie dzięki za trud i czas włożony w organizację!Dick Laurent is dead.
Comment
-
Comment