O 12 jestem na meczu ale potem byc może? Oczywiście jeżeli zarezerwujesz jedna dla mnie.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
A ja, jak zwykle, swoje. Gdyby ktoś miał "domowe nowości" i chciał się ich pozbyć to niejaki Ahumba chętnie (chyba chętnie bo też zbiera) mi je dostarczy. Z góry dziękuję. Miłej zabawy.
Też się wybieram na giełdę - bo ta ostatnia bardzo mi się podobała / no i piwko smakowało /
Jeśli będę miał wolne przyjadę koło południa, a jeśli mnie będą chcieli widzieć w pracy, na giełdę dotrę dopiero pod koniec - to znaczy tak koło 15,00...
Już po giełdzie.
Dobre piwo ze Spiża, dobry placek ze Spiża, miłe towarzystwo w Spiżu .
Jako magister ekonomii naukowo potwierdzam, że najlepszym środkiem wymiany jest PIENIĄDZ.
Specjalne podziękowania dla Jasia_P za organizację giełdy & transport z powrotem, Ahumby za Żywe, ArtK31 za Niebieskie, i Darkowi K. alias Jarkowi lat 12 za Grudziądzkie; reszcie ekipy za miłe towarzystwo.
Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
No i po giełdzie.
Baaaaardzo fajna giełda.
Baaardzo fajnie zostaliśmy przyjęci.
Dzięki jasiowi_piwoszowi za giełdę, nocleg, porterówkę i nocne rozmowy.
Doodeckowi za transport z bierhalle do j_p
wszystkim za piwa i towarzystwo.
Piwa Joelki wspaniałe, dużo lepsze niż te pite w maju.
U W A G A !!!
Ktoś mi zrobił podrzutka do torby.
Ten ktoś, kto nie może się doliczyć trzech kompletów gadżetów Fortuny i nie tylko ma szansę odzyskać swoją własność ( kontakt na pw)
Z 10 lat temu założyłem hasło na wikipedii: Giełda birofiliów. Obecnie toczy się dyskusja na jego usunięciem (https://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipe...irofili%C3%B3w). Rzeczywiście należałoby to hasło uźródłowić i uencyklopedycznić. Stąd moja...
Comment