Ale jako wkupne to chyba będę musiał cosik przytachać - no może nie transporterek ale kilka....
2006.11.19 - Katowice, III Wymienna Giełda Birofiliów w Spiżu
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marek-Chmmm.... można by spróbować pszenicy od MarkaCLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Ja wpadnę tylko na chwilkę i będę musiał lecieć dalejBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
My z jarkiem będziemy w sobotę.
Rozpoczniemy od wizytacji w bierhalle.
Później oddajemy się w ręce Jasia_piwoszaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Mam nadzieję że dotrę...
Też się wybieram na giełdę - bo ta ostatnia bardzo mi się podobała / no i piwko smakowało /
Jeśli będę miał wolne przyjadę koło południa, a jeśli mnie będą chcieli widzieć w pracy, na giełdę dotrę dopiero pod koniec - to znaczy tak koło 15,00...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwoszPo giełdzie odbędzie się spotkanie wszystkich którzy wpisali się na listę powstającego ŚLĄSKIEGO KLUBU KOLEKCJONERÓW.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Już po giełdzie.
Dobre piwo ze Spiża, dobry placek ze Spiża, miłe towarzystwo w Spiżu .
Jako magister ekonomii naukowo potwierdzam, że najlepszym środkiem wymiany jest PIENIĄDZ.
Specjalne podziękowania dla Jasia_P za organizację giełdy & transport z powrotem, Ahumby za Żywe, ArtK31 za Niebieskie, i Darkowi K. alias Jarkowi lat 12 za Grudziądzkie; reszcie ekipy za miłe towarzystwo.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
No i po giełdzie.
Baaaaardzo fajna giełda.
Baaardzo fajnie zostaliśmy przyjęci.
Dzięki jasiowi_piwoszowi za giełdę, nocleg, porterówkę i nocne rozmowy.
Doodeckowi za transport z bierhalle do j_p
wszystkim za piwa i towarzystwo.
Piwa Joelki wspaniałe, dużo lepsze niż te pite w maju.
U W A G A !!!
Ktoś mi zrobił podrzutka do torby.
Ten ktoś, kto nie może się doliczyć trzech kompletów gadżetów Fortuny i nie tylko ma szansę odzyskać swoją własność ( kontakt na pw)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment