I jeszcze rozki do przypomnienia że po gieldzie jest spotkanie Ślonskiego Klubu gdzie se trocha porozprowiomy na tematy klubowe ,wyżłopiemy trocha piwa no i bydymy godać na lużne tematy.Bydzie okazyja żeby zapisać się do naszego klubu, to do tych kerych tam jeszcze ni ma.
2006.11.19 - Katowice, III Wymienna Giełda Birofiliów w Spiżu
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Borys_bjDla nowo przybywających podaje adres:Katowice ul. Opolska 22Od dworca PKP to może będzie 500 metrów
Również zapraszam na tą wspaniałą kolekcjonerską giełdę.Moja kolekcja: http://kolekcja-midura.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Misiu_PMa jakis przyjemny nie plany parking samochodowy jest?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
nie pamiętam czy też. tak czy owak bądźcie czujni- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No i kicha. Już na 100% - jeśli nie przedłuży mi się zwolnienie lekarskie - to na giełdzie mnie nie będzie - mam mieć zmianę od 14.00 do 22.00
A Swoją drogą tak się zakręciłem, ze myślałem przez moment, że giełda już była w poprzednią sobotę.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16A Swoją drogą tak się zakręciłem, ze myślałem przez moment, że giełda już była w poprzednią sobotę.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
Comment