Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2
2007.02.24 - XII Krakowska Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Moje nadzieje na zawitanie na giełdzie zaczynają się oddalaćLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Trochę z opóźnieniem ale może.... Zwyczajowa już prośba do piwowarów (szczególnie "konkursowych") o ich etykietki z domowych. Ponieważ nie będę mógł być cieleśnie obecny (duchem i owszem) w moim imieniu odebrałby je Darek Orłowski. Z góry dziękuję. Miłej zabawy i samych pierwszych miejsc w konkursie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopistaTrochę z opóźnieniem ale może.... Zwyczajowa już prośba do piwowarów (szczególnie "konkursowych") o ich etykietki z domowych. Ponieważ nie będę mógł być cieleśnie obecny (duchem i owszem) w moim imieniu odebrałby je Darek Orłowski. Z góry dziękuję. Miłej zabawy i samych pierwszych miejsc w konkursieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykJuż myślałam, ze porzuciłeś hobby
Zatem jeszcze raz ponawiam prośbę. To ostatnie zdanie, żeby było na temat.Last edited by sopista; 2007-02-21, 10:30.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwoszCzy z okolic Śląska ktoś jedzie może samochodem i ma wolne miejsce?
Jeśli tak to na PW poproszę o wiadomość.
Przyszły też zniżki na PKP (dziękuję Shlangbaum) - koś chętny - to PW.NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76Z okolic G. Śląska - wygląda na to, że jedziemy tylko my Strzelczyki - ale dla odmiany jedziemy pociągiem w sobotę rano.
Przyszły też zniżki na PKP (dziękuję Shlangbaum) - koś chętny - to PW.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ja [nie]stety z giełdy odpadam, postaram się natomiast wyrobić na spotkanie pogiełdowe. w tym tygodniu wypalił wreszcie wspólny wyjazd ze znajomymi pod Turbacz i nie ma zmiłuj...musze się wreszcie choć na chwilę wyrwać z Krakowa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTzerknij jeno czy zniżkę PKP Przewozy Regionalne do Kraka masz też ważną na 24.II. Ja mam do 23. włącznie (Shlangi pisał gdzieś o tej niedoodności)NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
Comment