Dziś się dowiem kiedy pracuję w piątek to dźwięknę do Ciebie jak będę mógł wyskoczyć na jedno piwko. A szukasz takich wrażeń jak z ostatniego razu w Karacie?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwosz
Czy z okolic Śląska ktoś jedzie może samochodem i ma wolne miejsce?
Jeśli tak to na PW poproszę o wiadomość.
Ja bym jechał ale paszport stracił ważność więc pozostaję u siebie.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Tak się stało, że na teraz moja obecność w grodzie Kraka i Wandy stoi pod poważnym znakiem zapytania.
Przepraszam wszystkich, z którymi się poumawiałem, za moją absencję. Mam nadzieję na spotkanie z Wami za miesiąc w Szczecinie.
No i miłej zabawy życzę!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Tak jak pisałem lokal Espresso jest dla nas wolny od 15. Tylko wtedy lany Tucher Weizen dostępny za 5 zł, a Smocza również w promocyjnej cenie. ... Zapraszam !
Giełda już za parę godzin, niektórzy w drodze, więc raczej w ramach przypomnienia.
Spotkanie pogiełdowe od 15, więc oszczędzać siły! Smocza specjalnie dla nas po 3.50 zł, obie wersje.
Z 10 lat temu założyłem hasło na wikipedii: Giełda birofiliów. Obecnie toczy się dyskusja na jego usunięciem (https://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipe...irofili%C3%B3w). Rzeczywiście należałoby to hasło uźródłowić i uencyklopedycznić. Stąd moja...
Rok 2020 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł....
Comment