Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne
2007.02.24 - XII Krakowska Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesKobiety zdominowały do tego stopnia, że mężowie boją się wyjść na piwo z kumplami.
Comment
-
-
Masumiego i Shlangiego jak tu zajrzą to chyba szlag(szlang) trafi...
Z informacji jakie posiadam wynika, że jak w zesłym roku będą do kupienia na giełdzie gadżety Starego Krakowa, w tym coś nowego, co będzie debiutem specjalnie przygotowanym na giełdę.Last edited by e-prezes; 2007-02-08, 23:39.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesMasumiego i Shlangiego jak tu zajrzą to chyba szlag(szlang) trafi...
Z informacji jakie posiadam wynika, że jak w zesłym roku będą do kupienia na giełdzie gadżety Starego Krakowa, w tym coś nowego, co będzie debiutem specjalnie przygotowanym na giełdę.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
nie tłumacz się przecież to był żart człecze, trochę podironizowany, ale żart.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesZ informacji jakie posiadam wynika, że jak w zesłym roku będą do kupienia na giełdzie gadżety Starego Krakowa, w tym coś nowego, co będzie debiutem specjalnie przygotowanym na giełdę.
Comment
-
-
Zniżki PKP już są
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumNiestety poczekamy na zniżki jeszcze z tydzień bo kobitki w PKP nie śpieszą się specjalnie.
przyjazd PKP Przewozy Regionalne:
22 i 23 luty
przyjazd IC, TLK:
23 i 24 luty (w dniu 23 wyjazd przed 14:00 i po 20:00 - takie przepisy mają co do piątków)
wyjazd PKP Przewozy Regionalne, IC, TLK:
24 i 25 luty
Wszystkie zniżki wyślę priorytetem do osób, które się zgłosiły i do dystrybutorów lokalnych w najbliższy poniedziałek.
Przypominam, że aby zniżka obowiązywała na powrót, należy mieć na niej pieczątkę potwierdzającą uczestnictwo w giełdzie. Będzie można ją otrzymać na stoisku sklepu Piwowar.biz.
Comment
-
-
A ja tylko podam, że chętni z wawy mogą zgłaszać potrzeby na pw.
Realizacja dopiero po moim powrocie z Sopotu tj od poniedziałku 18 lutegoLast edited by Ahumba; 2007-02-09, 17:32.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Plan giełdy
Plan giełdy wygląda tak:
6:00 – otwarcie giełdy
8:30 – zacznie pracować komisja konkursowa I Krakowskiego Konkursu Piw Domowych
9:00 – konkurs ze znajomości historii browaru Okocim i asortymentu
9:30 – konkurs sprawnościowy w śrutowaniu na czas (chętni mogą się jeszcze zgłaszać)
10:00 – wydawanie gadżetów dla opuszczających giełdę
12:00 – oficjalne zamknięcie giełdy
Do uzgodnienia pozostaje jeszcze czas ogłoszenia wyników I Krakowskiego Konkursu Piw Domowych ale to już zależy od jury - ile będą go potrzebować, jak wiele piw zostanie dostarczonych i czy będą smaczne
Po giełdzie odbędzie się zapewne piwne spotkanie pogiełdowe dla forumowiczów, ale na szczegóły jeszcze trzeba poczekać bo musimy z e-prezesem ustalić szczegóły.
Comment
-
-
Stary Kraków na giełdzie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesMasumiego i Shlangiego jak tu zajrzą to chyba szlag(szlang) trafi...
Z informacji jakie posiadam wynika, że jak w zesłym roku będą do kupienia na giełdzie gadżety Starego Krakowa, w tym coś nowego, co będzie debiutem specjalnie przygotowanym na giełdę.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumCzy browar Stary Kraków otrzymał na handel pozwolenie głównego organizatora? Przypominam, że sponsorem giełdy jest Browar Okocim a partnerem browar Amber. Skoro nie chciał się Stary Kraków włączyć w imprezę odpowiednio wcześniej i nie chciał brać udziału w tworzeniu oficjalnego gadżetu (na co zgodził się browar Amber) to niech nie robi bydła* (no, chyba że Masumi zezwolił na to a mi nie powiedział, w co szczerze wątpię).
*Przepraszam Stary Kraków za niefortunne nazwanie ich inicjatywy bydłem. Wszystko wyniknęło z wzajemnego niedoinformowania. Nie mniej jednak okazuje się, że zamiłowanie do piwa ostatecznie łagodzi obyczaje.
Comment
-
-
Witam ja mam takie pytanko poniewaz 1 raz udało mi sie zrobic własne piwo domowe i chciałbym zeby je ktos ocenił a jak widze jest konkurs tych piw co musze dostarczyc??wystarczy zabutelkowane piwo z podstawowymi informacjami tzn w moim przypadku etykieta wyglada tak:"Browar Polita" piwo jasne pełne Warka II/22.05.06 rozlew 08.06.06n Alk 4.0% Blg 12% czy potrzebuje dostarczyc wiecej informacji jesli tak to jakich
Comment
-
Comment