Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wg2
2007.02.24 - XII Krakowska Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
I u mnie już są zniżki. Osoby zainteresowane z okolic Tychów proszę o kontakt przez PW. Pozdrawiamhttp://picasaweb.google.pl/psychomanteum1/
2011 kapsli - 44 państwa... w tym 222 Polska
Comment
-
-
Ukazał się najnowszy (13) numer PIVARII. Prenumeratorów zainteresowanych odbiorem pisma osobiście na Giełdzie w Krakowie proszę o kontakt na PW.
Odbiór w Krakowie oszczędzi obydwóm stronom kosztów związanych z wysyłką.
Comment
-
-
Stoisko sklepu Piwowar.biz
Na giełdzie będzie można zakupić surowce i sprzęt z oferty sklepu www.piwowar.biz. Tych, którzy zamierzają przy okazji giełdy zaopatrzyć się w surowce zachęcam już dziś do składania zamówień za pośrednictwem internetu z zaznaczeniem opcji odbiór i płatność - osobiście oraz adnotacją w polu z uwagami: 'odbiór na giełdzie'.
Comment
-
-
Ma pytanie:
Czy na zniżkach PKPu jest "firmowo" nadrukowana stacja pt. "Kraków Główny"? Pytanie moje wychodzi z tego, że noclegi ja i Maruśka będziemy mieli pod Skawiną, więc możliwość wpisania innej stacji byłaby mile widziana. Pamiętam, że przy okazji którejś giełdy wstecz była taka możliwość.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Wydaje mi się że jest prostrzy sposób dojechana wystarczy z dworca głównego musisz wsiąść w autobus o numerze 179, on ma przystanek i pętle przy galerii krakowskiej (tam gdzie jeździ tramwaj potem wsiadasz w to 179 i wysiadasz na 5 przystanku (nie licząc pętli ) wtedy znajdujesz się pod budynkiem akademi rolniczej , jak wysiądziesz z autobusu idziesz w prawo do skrzyżowania, potem skręcasz w lewo i jesteś na reymonta
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyMa pytanie:
Czy na zniżkach PKPu jest "firmowo" nadrukowana stacja pt. "Kraków Główny"? Pytanie moje wychodzi z tego, że noclegi ja i Maruśka będziemy mieli pod Skawiną, więc możliwość wpisania innej stacji byłaby mile widziana. Pamiętam, że przy okazji którejś giełdy wstecz była taka możliwość.
Comment
-
-
Zniżki PKP
Są już i u mnie do odebrania zniżki PKP.
Ale z tego co sprawdzałem - w Szczecinie bardziej się opłaci kupić bilet weekendowy niż korzystać ze zniżek, które (paradoksalnie) będą droższe od biletu weekendowego...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoySię zgłaszam. Pola tyż
Comment
-
-
akces wstępny
Wstępnie się zgłaszam, a co dalej to na miejscu się okaże...
Comment
-
Comment