Mieliśmy plan pokazać wam nowe, fajne miejsce, ale mają już zajęty termin. Zatem na 99.99% zapraszam od 15 do Espresso. Lokal wszyscy znają, jak nie to poznają
Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2007-02-20, 17:17.
no już nie mogę się doczekać, ciekawe jak Wasze ryjki wyglądają w tym roku będę na imprezie przedgiełdowej, o ile taka się odbędzie, natomiast po giełdzie muszę szybko pakować manatki zaiwaniać z powrotem do Opola na zajęcia z szychą z naszego wydziału
nie no spoko, nie była to prowokacja z mej strony Trochę spraw mam w piątek do załatwienia, ale jesli coś miałoby się odbyć to o ile czas pozwoli dołączę do biesiadników.
Tak jak pisałem lokal Espresso jest dla nas wolny od 15. Tylko wtedy lany Tucher Weizen dostępny za 5 zł, a Smocza również w promocyjnej cenie. Jakby ktoś chciał to jest jeszcze Tyskie w niepromocyjnej cenie . Jest możliwość przyniesienia własnych domowych piwek do skosztowania, tudzież własnej muzyki (Slavoy tylko broń cię panie Boże jakiejś przyciężkawej). Nad jakimś bufetem pracujemy, ale barszczyk i np. krokiety się znajdą, a smaczyk i chleb nasz powszedni też będzie. Zapraszam !
Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2007-02-20, 21:35.
GiGi nie będzie, ale coś neutralnego i przyciężkawego w nastroju będę miał na podorędziu. Pofrustrować się zawsze można, skoro maggyk nie przyjeżdża i "rury" nie będzie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
GiGi nie będzie, ale coś neutralnego i przyciężkawego w nastroju będę miał na podorędziu. Pofrustrować się zawsze można, skoro maggyk nie przyjeżdża i "rury" nie będzie
Z 10 lat temu założyłem hasło na wikipedii: Giełda birofiliów. Obecnie toczy się dyskusja na jego usunięciem (https://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipe...irofili%C3%B3w). Rzeczywiście należałoby to hasło uźródłowić i uencyklopedycznić. Stąd moja...
Rok 2020 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł....
Comment