Ja będę dystrybutorką zniżek na Opole. Poproszę dwie
2007.02.24 - XII Krakowska Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Zawody w śrutowaniu słodu na czas
Sklep www.piwowar.biz zorganizuje na giełdzie i zasponsoruje nagrody w zawodach śrutowania słodu na czas. Konkurs odbędzie się na stoisku firmowym sklepu.
Uczestnicy będą mogli zabrać sobie ześrutowany w zawodach słód a zwycięzca otrzyma dodatkową nagrodę.
Proszę o zgłoszenie się 10 osób.
Przy okazji osoby, które nie miały jeszcze okazji skorzystania z dobrodziejstwa śrutownika Porkert będą mogły przekonać się o jego skuteczności.
Comment
-
-
Częstochowa
Chętnych na zniżki PKP Częstochowiaków kieruję do arzego, który będzie je miał na poczatku lutego.
Comment
-
-
Słowacy wciągnęli naszą giełdę na listę swoich imprez i napisali mi, że być może wybiorą się w jedną skodę
Comment
-
-
hmmmz. ja bym tam sobie pośrutował na czas a czemu by nie. o ile tylko porkercik będzie solidnie zamontowany to nie widzę przeszkód. Wreszcie przyda się na coś ta ręka, trenowana miesącami na wale... to znaczy myciu szyb samochodowych
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumMiło mi podać oficjalną informację od Tomasza Sygi, że
-XII Krakowska Giełda Birofiliów odbędzie się 24 lutego 2007.
-Zniżki na PKP roześlę w styczniu. Proszę się zgłaszać do mnie na PW (w tytule wiadomości proszę podać: 'PKP'). Do takich ośrodków, jak Warszawa, Wrocław, Poznań, Trójmiasto, Szczecin, Katowice-Chorzów wyślę zniżki w jedym liście, więc proszę o zgłosznie się odpowiedzialnych dystrybutorów
Ja mam takie pytanie, czy w sprawie zniżek PKP odezwał się już jakiś odpowiedzialny dystrybutor z Poznania lub okolic? Chętnie nabyłbym zniżkę, sztuk dwie, no i miło by było pojechać w grupie, wszak w kupie raźniej (powiedziała jedna mucha na śmietniku do drugiej ). Czy ktoś z Poznania lub przez Poznań będzie jechał nocnym pociągiem przeddzień giełdy krakowskiej? A może jakaś Pyra jedzie samochodem to i do paliwa bym się dołożył... Hmm....
Tomek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumNiestety poczekamy na nie jeszcze z tydzień bo kobitki w PKP nie śpieszą się specjalnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumZasadniczo ktoś z Poznania się odezwał ale prywatnie, nie jako dystrybutor. Podaj adres na PW to prześlę Ci zniżki. Niestety poczekamy na nie jeszcze z tydzień bo kobitki w PKP nie śpieszą się specjalnie.
To wyślij mi powiedzmy 5 zniżek na przewozy regionalne, nie sądzę, że się poznaniacy będą wozić ekspresami Ewentualnie AWARYJNIE 2-3 na TLK i IC, jakby ktoś potrzebował. Możesz oficjalnie napisać, że jeśli ktoś chce jechać z Poznania to zniżki są do odebrania u mnie...
Tomasz Piekarski
PO BOX 235
60-959 Poznań 2
Dobra, miało iść na PW, ale ja jestem po lustracji i nie mam nic do ukrycia
Dobrze, że przynajmniej spam nie trafia na skrytkę pocztową
Za jakiś czas, gdyby ktoś chciał żniżkę niech wali do mnie na PW, GG, ICQ, KGB, CIA czy e-mail albo niech dzwoni 0 880 853 333
Grothesk
Comment
-
-
Promocja książki na giełdzie
Podczas giełdy odbędzie się promocja książki autorstwa Sebastiana Różyńskiego pod tytułem Zarys dziejów piwowarstwa gliwickiego, która ukazała się dwa tygodnie temu (niebawem trafi do sprzedaży w sklepie Piwowar.biz). Autor będzie podpisywał książki na stoisku sklepu Piwowar.biz oraz opowie o dziejach gliwickiego piwowarstwa i odpowie na pytania zainteresowanych.Last edited by Shlangbaum; 2007-02-05, 20:31.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
-Nocleg 1 - ul. Na Błoniach 7 http://www.nabloniach.com.pl/ (można dojść na giełdę piechotą, lub dojechać samochodem).
-Nocleg 2 - ul. Oleandry 4 http://www.smkrakow.pl/ (można dojść na giełdę piechotą, lub dojechać samochodem).
Comment
-
Comment