O ile się orientuję to piwa jasne chyba nie biorą udziału w tym konkursie.
2007.02.24 - XII Krakowska Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesNo może nie do końca. Dudzik17, tutaj masz regulamin konkursu piw, który odbędzie się w ramach giełdy.
Gdybyś przychodził na nasze spotkania to niewątpliwie ktoś, by je ocenił.a jesli chodzi spotkania to ja mieszkam jakies 40 km od krakowa chodze do bronowic do szkoły wiec na 16 w domu wiec ciezko mi sie potem wyrobic zeby wrocic do krk a klasa maturalna duuuzooo wymaga niestety
Comment
-
o ile się coś nie pozmienia w moich planach, to chętnie się z Wami spotkam i z nostalgią odwiedzę salę nad stołówką mej zacnej uczelniComment
-
No to będzie nam tym bardziej miło gościć ziomka. Też kiedyś studiowałem na tej uczelni.
Kolego dudzik17, zapraszamy! U mnie na stoisku też będzie do skosztowania conieco. A tak przy okazji staraj się stosować jakąś interpunkcję w swoich wypowiedziach, bo trudno się czyta.Comment
-
Zniżki PKP poszły
Zniżki zostały wysłane, jakby ktoś pytał u kogo można odebrać, to:
Białystok - Piecia
Częstochowa - Arzy
Opole - ART
Poznań - Grothesk
Szczecin - Pivaria
Tychy - Piotr Skurupski
Wrocław - Marusia
Warszawa - Ahumba
Zniżki zostaną jeszcze wysłane do Łodzkiego Bractwa Piwnego, jak tylko otrzymam adres.Comment
-
Z żalem ale musze sobie odpuścić te giełdę.Niestety na ten łikend mam zaplanowaną przeprowadzkę.Wasze zdrowieLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Ja planuję sobie zawitanie na giełdę. Czy to wypali to się jeszcze okaże, i to w ostatniej chwili dopiero. Jeśli pójdzie dobrze to gdzieś koło 8-mej zawitam na miejsce.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RobaczekJak Ktoś jest zainteresowany zniżkami z Pabianic lub Łodzi to proszę o kontakt na PW, bo posiadam wolne karty uczestnictwa
Chętnych z opolskiej okolicy bardzo proszę o kontakt. Jeśli ktoś jest z Oławy, to akurat będę w piątek ok. 11.00 to mogę przekazać osobiście.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Zniżki na PKP już są w Częstochowie.
Potrzebujących zapraszam na PW."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment