O ile się orientuję to piwa jasne chyba nie biorą udziału w tym konkursie.
2007.02.24 - XII Krakowska Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesNo może nie do końca. Dudzik17, tutaj masz regulamin konkursu piw, który odbędzie się w ramach giełdy.
Gdybyś przychodził na nasze spotkania to niewątpliwie ktoś, by je ocenił.
Comment
-
-
o ile się coś nie pozmienia w moich planach, to chętnie się z Wami spotkam i z nostalgią odwiedzę salę nad stołówką mej zacnej uczelni
Comment
-
-
No to będzie nam tym bardziej miło gościć ziomka. Też kiedyś studiowałem na tej uczelni.
Kolego dudzik17, zapraszamy! U mnie na stoisku też będzie do skosztowania conieco. A tak przy okazji staraj się stosować jakąś interpunkcję w swoich wypowiedziach, bo trudno się czyta.
Comment
-
-
Zniżki PKP poszły
Zniżki zostały wysłane, jakby ktoś pytał u kogo można odebrać, to:
Białystok - Piecia
Częstochowa - Arzy
Opole - ART
Poznań - Grothesk
Szczecin - Pivaria
Tychy - Piotr Skurupski
Wrocław - Marusia
Warszawa - Ahumba
Zniżki zostaną jeszcze wysłane do Łodzkiego Bractwa Piwnego, jak tylko otrzymam adres.
Comment
-
-
Z żalem ale musze sobie odpuścić te giełdę.Niestety na ten łikend mam zaplanowaną przeprowadzkę.Wasze zdrowieLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Ja planuję sobie zawitanie na giełdę. Czy to wypali to się jeszcze okaże, i to w ostatniej chwili dopiero. Jeśli pójdzie dobrze to gdzieś koło 8-mej zawitam na miejsce.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RobaczekJak Ktoś jest zainteresowany zniżkami z Pabianic lub Łodzi to proszę o kontakt na PW, bo posiadam wolne karty uczestnictwa
Chętnych z opolskiej okolicy bardzo proszę o kontakt. Jeśli ktoś jest z Oławy, to akurat będę w piątek ok. 11.00 to mogę przekazać osobiście.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Zniżki na PKP już są w Częstochowie.
Potrzebujących zapraszam na PW."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
Comment