Sie chyba wybiorę , niedaleko mam i stęskniłem się za forumowymi ryjkami
2007.02.24 - XII Krakowska Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
no już nie mogę się doczekać, ciekawe jak Wasze ryjki wyglądają w tym roku będę na imprezie przedgiełdowej, o ile taka się odbędzie, natomiast po giełdzie muszę szybko pakować manatki zaiwaniać z powrotem do Opola na zajęcia z szychą z naszego wydziału- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART... będę na imprezie przedgiełdowej, o ile taka się odbędzie ...
Comment
-
-
nie no spoko, nie była to prowokacja z mej strony Trochę spraw mam w piątek do załatwienia, ale jesli coś miałoby się odbyć to o ile czas pozwoli dołączę do biesiadników.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Chciałam z przykrością poinformowac, iz nie będę obecna Chyba, że się mocno zdenerwuję za brak podstawowych narzędzi do pracy i rzucę ją w choleręŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Mam jakis stary skalpel. Moge Ci podeslacPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikMam jakis stary skalpel. Moge Ci podeslacŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Tak jak pisałem lokal Espresso jest dla nas wolny od 15. Tylko wtedy lany Tucher Weizen dostępny za 5 zł, a Smocza również w promocyjnej cenie. Jakby ktoś chciał to jest jeszcze Tyskie w niepromocyjnej cenie . Jest możliwość przyniesienia własnych domowych piwek do skosztowania, tudzież własnej muzyki (Slavoy tylko broń cię panie Boże jakiejś przyciężkawej). Nad jakimś bufetem pracujemy, ale barszczyk i np. krokiety się znajdą, a smaczyk i chleb nasz powszedni też będzie. Zapraszam !Last edited by e-prezes; 2007-02-20, 21:35.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezestudzież własnej muzyki (Slavoy tylko broń cię panie Boże jakiejś przyciężkawej)
Comment
-
-
Moje nadzieje na zawitanie na giełdzie zaczynają się oddalaćBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesGiGi nie będzie, ale coś neutralnego i przyciężkawego w nastroju będę miał na podorędziu. Pofrustrować się zawsze można, skoro maggyk nie przyjeżdża i "rury" nie będzieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
Comment