2007.02.24 - XII Krakowska Giełda Birofiliów

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pga
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2005.09
    • 126

No to ruszamy..
    do zobaczenia na giełdzie..
    pga&Magdallena

Comment

• dudzik17
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2004.01
      • 68

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pga
      No to ruszamy..
      do zobaczenia na giełdzie..
      pga&Magdallena
      jestem pierwsza osoba ktora wystawia komentarz po gieldzie.było naprawde super,dużo lepiej niz rok temu wielkie podziekowania dla organizatorów i sponsorów.pozdrawiam

Comment

• mwa
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2003.01
        • 5071

Ja też już przybyłem już do domu po drodze wypakowując mój mały przybytek.
        Giełda udana, fajna,zgrabna, konkursowa i naprawde miła. mam do niej sentyment.

Pozdrawiam uczestników i tym bardziej organizatorów.
        Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• miodek
          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
          • 2005.10
          • 177

BEZ WAZELINIARSTWA ale giełda w Krakowie jest jedną z najlepszych giełd w Polsce. Kto nie był niech żałuje.
          miodek

Comment

• pIvo
            Porucznik Browarny Tester
            • 2002.10
            • 290

Giełda się rozwija, z roku na rok jest więcej odwiedzających. Piwo gratis bez ograniczeń przez kilka godzin (w końcu beczki się jednak skończyły) to istotny wyróżnik ;-). Organizatorzy bardzo się starali i trudno znaleźć istotne słabe punkty tej giełdy. Z pewnością nie jest to jeszcze giełda międzynarodowa (praktycznie brak kolekcjonerów z zagranicy), ale ma ona w Krakowie jeszcze duży potencjał na przyszłość.
            http://kapsle.w.interia.pl

Comment

• Maggyk
              Szara Adminiscjencja
              🍼
              • 2004.05
              • 5617

Wnoszę podanie do Admina o usunięcie tego tematu, bo mi przykro, ze nie mogłam być. A jak jeszcze zobaczyłam Nitkę z maleństwem na zdjęciach to przelała się czara goryczy.
              Proszę o natychmiastowe zamknięcie tego tematu i JUŻ.
              Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
              Piwo domowe -
              Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
              PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• masumi
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2001.08
                • 289

Serdecznie dziękuję WSZYSTKIM !!! Za przybycie, uczestnictwo, pomoc, dobre słowo i modlitwę . Giełda się udała!!! Po raz dwunasty ją zorganizowałem i pomimo wielu nakładów sił, środków i czasu cieszę się z zadowolenia Giełdowiczów. Było świetnie !!!
                Tą drogą chciałbym złożyć specjalne podziękowania dla browarów Okocim, Jędrzejów i Amber za prezenty ufundowane dla uczestników.
                Dziękuję również Marcie, Artkowi, Romkowi i Pawłowi oraz Bractwu Piwnemu z Krakowa za wielką pomoc w organizacji Giełdy - bez Waszej pomocy nie zrealizowałbym tej Giełdy.
                Nieobecnych informuję: "poszło" 4 kegi 50 litrowe OK Okocim, 6 transporterów (Harnaś, Karmi), 4 kartony (OK, Karmi), 3 zgrzewki puszkowej Zagłoby. Przybyło 325 gości (wg biletów), w tym dwu ze Słowacji i jeden z Niemiec!!!
                Odbyły się: I Krakowski Konkurs Piw Domowych (specjalne podziękowania dla Szlangbauma) i konkurs z wiedzy nt. historii br. Okocim.
                Kto nie był - niech żałuje. Kto był - ten wie o czym piszę.
                Zapraszam w przyszłym roku!!!

Comment

• slavoy
                  🥛🥛🥛
                  • 2001.10
                  • 5055

Dotarlimy do chaty.
                  Dzięki wszystkim za super giełdę i jeszcze lepsze pogiełdowanie. Szczególne dzięki dla Shlangiego za ratunek w sytuacjach kryzysowych.
                  Trzymta się ludziska i do następnego!

PS
                  Po drodze przy okazji wpadliśmy o 2:30 z Marusią do sklepu meblowego "Wystawka"
                  Dick Laurent is dead.

Comment

• mark33
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2005.04
                    • 3283

Ja już wyspany chyba , dziękuję organizatorom za giełdę było bardzo fajnie, wszystko dobrze zorganizowane, dużym atutem była możliwość ugaszenia pragnienia na miejscu.
                    Towarzysko było super, spotkanie po giełdowe bardzo udane, piwa pyszne .
                    Do zobaczenia na kolejnej giełdzie

Comment

• bahtol
                      Porucznik Browarny Tester
                      • 2002.10
                      • 331

Również przyłączam się do podziękowań dla organizatorów i współorganizatorów oraz wszystkich ptórzy przyłożyli rękę do tej jakże udanej giełdy oraz świetnego spotkania przy piwku w Espresso.
                      Last edited by bahtol; 2007-02-25, 10:54.
                      =bahtol=

Comment

• jasiu_piwosz
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2004.12
                        • 620

Podziękowania dla organizatorów za udaną giełdę - 4 kufle do kolekcji.
                        Towarzysko też bardzo udana. Specjalne podziękowania dla browarów domowych które podarowały mi swoje piwka.

Comment

• Marusia
                          Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                          🍼🍼
                          • 2001.02
                          • 20221

Ja też już żyję, dzięki wszystkim za super zabawę, pyszne piwa - zwłaszcza "fiołkowe" Marka33 - będzie mi się teraz śniło po nocach
                          Jasiu_Piwosz znowu jakiś wynalazek przywiozł - poproszę przepis!!!
                          Strzelczykom za miłe towarzystwo podróży oraz wspólny obiadek, Simonowi za możność spróbowania po raz pierwszy Żywego niefiltra - miód w gębie.
                          Shlangbaumowi za konkurs piw domowych, moje pierwsze doświadczenie w jury konkursowym, za dowożenie pieczątki oraz naszych tyłków w różne miejsca.
                          Bliźniakom Publiusowi i Sławczanowi za podobieństwo
                          Dyrektorowi za postawienie wszystkim z cicha pękł piwa (z cicha pękł, bo chyba prawie nikt nie zauważył, od kogo to piwo)

W ogóle fajnie było znowu zobaczyć wszystkie Wasze mordki bez wyjątku

P.S. Szkoda, że nas nie widzeliście, jak w nocy targaliśmy do domu szafę z wystawki
                          www.warsztatpiwowarski.pl
                          www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• ArtK31
                            Kapitan Lagerowej Marynarki
                            • 2005.04
                            • 708

To i ja coś skrobnę
                            Giełda bardzo udana, zarówno towarzysko jak i kolekcjonersko .
                            Wielkie podziękowania dla organizatorów, współtowarzyszy biesiadowania przed i pogiełdowego, Strzelczykowi za piwko do degustacji
                            Jestem pewny, że za rok będę gościem tej bardzo profesjonalnie zorganizowanej giełdy

Comment

• ART
                              mAD'MINd
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.02
                              • 23926

było znowu super, ale wszystko działo się tym razem niestety tak szybko, że nie zdążyłem obejrzeć się i już musiałem wyjeżdżać. przepraszam wszystkich z którymi miałem a nie zdążyłem zamienić słowa, cóż... uczelnia wzywała. Dzięki dla oragnizatorów i wszystkich przybyłych, a ekstra podziękowania dla Shlangiego i Simona za wiedzą już co

jeśli ktoś przypadkiem znalazł czapkę admina - bez antenki, czarna od zewnątrz z wihajstrem Najki i od wewnątrz szaro-polarowa - proszę o kontakt, bo nie wiem czy nie muszę sobie przypadkiem sprawić nowej, bo wczoraj prawie łeb mi odpadł na wietrze i mrozie.
                              - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                              - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                              - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Shlangbaum
                                • 2005.03
                                • 5828

Dzięki wszystkim za przybycie i za miłą zabawę. Dziękuję tym, którzy na moim stoliku pozostawili swoje piwa do skosztowania (Mark33 ma tutaj specjalne podziękowania) Pragnę również podziękować Masumiemu za możliwość wzięcia udziału w organizacji. Marusi, ART'owi, Moonjavie i kanlerzowi BP Jackowi Walawskiemu za udział w konkursowym jury. Dziękuję Sebastianowi Różyńskiemu za przywiezienie swojej nowej książki o browarze Scobel na giełdę. Dzięki mojej Agnieszce za pomoc przy stoisku i mojej siostrze za to, że zgodziła się przebrać w koźlakowy strój i nalewać piwo Amber. Cieszę się także z tego, że zaproszoszeni Słowacy dotarli - powiedzieli, że za rok wpadną w większej grupie. Nie można także zapomnieć ciągłych wesołych komentarzy dkrasnodębskiego, dzięki którym kilka razy znalazłem się pod stolikiem w wyniku napadu śmiechu

Szczególne podziękowania należą się Simonowi, który przemierzył kilkaset kilometrów samochodem by częstować nas piwami browaru Amber. Jestem również pod wrażeniem reklamowej ścianki wystawowej - fajna sprawa

PS
                                Warto także dodać, że Pan Armatys - ojciec forumowego Publiusa zbierał podczas giełdy materiały do reportażu dla tygodnika Polityka o kulturze piwnej i piwowarstwie amatorskim. Na giełdzie byli także dziennikarze Gazety Wyborczej, Gazety Krakowskiej oraz Pan Paweł Stachnik z Dziennika Polskiego - czekamy na relacje!

Last edited by Shlangbaum; 2007-02-25, 14:29.

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

Przetwarzanie...
                                X