No to ruszamy..
do zobaczenia na giełdzie..
pga&Magdallena
jestem pierwsza osoba ktora wystawia komentarz po gieldzie.było naprawde super,dużo lepiej niz rok temu wielkie podziekowania dla organizatorów i sponsorów.pozdrawiam
Ja też już przybyłem już do domu po drodze wypakowując mój mały przybytek.
Giełda udana, fajna,zgrabna, konkursowa i naprawde miła. mam do niej sentyment.
Pozdrawiam uczestników i tym bardziej organizatorów.
Giełda się rozwija, z roku na rok jest więcej odwiedzających. Piwo gratis bez ograniczeń przez kilka godzin (w końcu beczki się jednak skończyły) to istotny wyróżnik ;-). Organizatorzy bardzo się starali i trudno znaleźć istotne słabe punkty tej giełdy. Z pewnością nie jest to jeszcze giełda międzynarodowa (praktycznie brak kolekcjonerów z zagranicy), ale ma ona w Krakowie jeszcze duży potencjał na przyszłość.
Wnoszę podanie do Admina o usunięcie tego tematu, bo mi przykro, ze nie mogłam być. A jak jeszcze zobaczyłam Nitkę z maleństwem na zdjęciach to przelała się czara goryczy.
Proszę o natychmiastowe zamknięcie tego tematu i JUŻ.
Serdecznie dziękuję WSZYSTKIM !!! Za przybycie, uczestnictwo, pomoc, dobre słowo i modlitwę . Giełda się udała!!! Po raz dwunasty ją zorganizowałem i pomimo wielu nakładów sił, środków i czasu cieszę się z zadowolenia Giełdowiczów. Było świetnie !!!
Tą drogą chciałbym złożyć specjalne podziękowania dla browarów Okocim, Jędrzejów i Amber za prezenty ufundowane dla uczestników.
Dziękuję również Marcie, Artkowi, Romkowi i Pawłowi oraz Bractwu Piwnemu z Krakowa za wielką pomoc w organizacji Giełdy - bez Waszej pomocy nie zrealizowałbym tej Giełdy.
Nieobecnych informuję: "poszło" 4 kegi 50 litrowe OK Okocim, 6 transporterów (Harnaś, Karmi), 4 kartony (OK, Karmi), 3 zgrzewki puszkowej Zagłoby. Przybyło 325 gości (wg biletów), w tym dwu ze Słowacji i jeden z Niemiec!!!
Odbyły się: I Krakowski Konkurs Piw Domowych (specjalne podziękowania dla Szlangbauma) i konkurs z wiedzy nt. historii br. Okocim.
Kto nie był - niech żałuje. Kto był - ten wie o czym piszę.
Zapraszam w przyszłym roku!!!
Dotarlimy do chaty.
Dzięki wszystkim za super giełdę i jeszcze lepsze pogiełdowanie. Szczególne dzięki dla Shlangiego za ratunek w sytuacjach kryzysowych.
Trzymta się ludziska i do następnego!
PS
Po drodze przy okazji wpadliśmy o 2:30 z Marusią do sklepu meblowego "Wystawka"
Ja już wyspany chyba , dziękuję organizatorom za giełdę było bardzo fajnie, wszystko dobrze zorganizowane, dużym atutem była możliwość ugaszenia pragnienia na miejscu.
Towarzysko było super, spotkanie po giełdowe bardzo udane, piwa pyszne .
Do zobaczenia na kolejnej giełdzie
Również przyłączam się do podziękowań dla organizatorów i współorganizatorów oraz wszystkich ptórzy przyłożyli rękę do tej jakże udanej giełdy oraz świetnego spotkania przy piwku w Espresso.
Podziękowania dla organizatorów za udaną giełdę - 4 kufle do kolekcji.
Towarzysko też bardzo udana. Specjalne podziękowania dla browarów domowych które podarowały mi swoje piwka.
Ja też już żyję, dzięki wszystkim za super zabawę, pyszne piwa - zwłaszcza "fiołkowe" Marka33 - będzie mi się teraz śniło po nocach
Jasiu_Piwosz znowu jakiś wynalazek przywiozł - poproszę przepis!!!
Strzelczykom za miłe towarzystwo podróży oraz wspólny obiadek, Simonowi za możność spróbowania po raz pierwszy Żywego niefiltra - miód w gębie.
Shlangbaumowi za konkurs piw domowych, moje pierwsze doświadczenie w jury konkursowym, za dowożenie pieczątki oraz naszych tyłków w różne miejsca.
Bliźniakom Publiusowi i Sławczanowi za podobieństwo
Dyrektorowi za postawienie wszystkim z cicha pękł piwa (z cicha pękł, bo chyba prawie nikt nie zauważył, od kogo to piwo)
W ogóle fajnie było znowu zobaczyć wszystkie Wasze mordki bez wyjątku
P.S. Szkoda, że nas nie widzeliście, jak w nocy targaliśmy do domu szafę z wystawki
To i ja coś skrobnę
Giełda bardzo udana, zarówno towarzysko jak i kolekcjonersko .
Wielkie podziękowania dla organizatorów, współtowarzyszy biesiadowania przed i pogiełdowego, Strzelczykowi za piwko do degustacji
Jestem pewny, że za rok będę gościem tej bardzo profesjonalnie zorganizowanej giełdy
było znowu super, ale wszystko działo się tym razem niestety tak szybko, że nie zdążyłem obejrzeć się i już musiałem wyjeżdżać. przepraszam wszystkich z którymi miałem a nie zdążyłem zamienić słowa, cóż... uczelnia wzywała. Dzięki dla oragnizatorów i wszystkich przybyłych, a ekstra podziękowania dla Shlangiego i Simona za wiedzą już co
jeśli ktoś przypadkiem znalazł czapkę admina - bez antenki, czarna od zewnątrz z wihajstrem Najki i od wewnątrz szaro-polarowa - proszę o kontakt, bo nie wiem czy nie muszę sobie przypadkiem sprawić nowej, bo wczoraj prawie łeb mi odpadł na wietrze i mrozie.
Dzięki wszystkim za przybycie i za miłą zabawę. Dziękuję tym, którzy na moim stoliku pozostawili swoje piwa do skosztowania (Mark33 ma tutaj specjalne podziękowania) Pragnę również podziękować Masumiemu za możliwość wzięcia udziału w organizacji. Marusi, ART'owi, Moonjavie i kanlerzowi BP Jackowi Walawskiemu za udział w konkursowym jury. Dziękuję Sebastianowi Różyńskiemu za przywiezienie swojej nowej książki o browarze Scobel na giełdę. Dzięki mojej Agnieszce za pomoc przy stoisku i mojej siostrze za to, że zgodziła się przebrać w koźlakowy strój i nalewać piwo Amber. Cieszę się także z tego, że zaproszoszeni Słowacy dotarli - powiedzieli, że za rok wpadną w większej grupie. Nie można także zapomnieć ciągłych wesołych komentarzy dkrasnodębskiego, dzięki którym kilka razy znalazłem się pod stolikiem w wyniku napadu śmiechu
Szczególne podziękowania należą się Simonowi, który przemierzył kilkaset kilometrów samochodem by częstować nas piwami browaru Amber. Jestem również pod wrażeniem reklamowej ścianki wystawowej - fajna sprawa
PS
Warto także dodać, że Pan Armatys - ojciec forumowego Publiusa zbierał podczas giełdy materiały do reportażu dla tygodnika Polityka o kulturze piwnej i piwowarstwie amatorskim. Na giełdzie byli także dziennikarze Gazety Wyborczej, Gazety Krakowskiej oraz Pan Paweł Stachnik z Dziennika Polskiego - czekamy na relacje!
Comment