Mam jedno zdanko, nowi nie są rozpoznawalni (co kolwiek to znaczy), coś w tej materii należy zrobić.
2007.02.24 - XII Krakowska Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wg2Mam jedno zdanko, nowi nie są rozpoznawalni (co kolwiek to znaczy), coś w tej materii należy zrobić.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTmoże rozwiń swoją myśl, bo jam dzisiaj nie lotnyW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Podziękowania dla organizatorów, sponsorów i wszystkich giełdujących, pijących itp. Dziękuję też wszystkim którzy wytrzymali z moim "popsutym błędnikiem" . Dzięki serdeczne.
P.S. Dlatego tak późno gdyż cały tydzień byłem poza Krakowem.
Waszezupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Strzelczykom giełda bardzo się podobała, byliśmy pierwszy raz, ale nie ostatni
Super było znowu spotkać "starych" forumowiczów i poznać nowych , wypić dużo pysznego piwa na spotkaniu w Espresso, przejeść się chińszczyzną i spędzić miło czas w drodze powrotnej w doborowym towarzystwie - specjalne wyrazu wspólczucia dla Pani z przedziału w TLK - śmiała się z naszych wywodów (tj. moich i Slavoya) nawet przez sen
Wielkie podziękowania dla organizatorów giełdy i spotkania pogiełdowego, dla forumowiczów za towarzystwo, za piwo, rozmowy i wrażenia
Do następnego razuNORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArtK31Wielkie podziękowania Strzelczykowi za piwko do degustacji
I dobrze, że wszystkich nie było tam bo byśmy się już nie pomieścili, a i piwa więcej zostało !
Problem był też do tego stopnia, że trudno było np z Marusią i Mark33 pogadać bo oni ciągle gadali a o czym ?
Może o piwie, górach i ... małżeństwie ?
Slavoy kątem oka spoglądał na nich siedząc tyłem do mnie a przodem do bufetu ...
Comment
-
Comment