Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
2007.03.24 - Szczecin, Giełda Pivaria '2007
Collapse
X
-
Możesz spokojnie doliczyć 4 osoby ze Stolpu. Byćmoze uda mi się również namówić kolegę z Koszalina.Zbieram porcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska
Szukam e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA:
https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika StolpMożesz spokojnie doliczyć 4 osoby ze Stolpu. Byćmoze uda mi się również namówić kolegę z Koszalina.
A w natarciu będzie Żurawski; hahahahahaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHURWitam!
Prosze tak dalej
wieksza ilosc lepsza Gielda!!!
Również jestem za ilością ale i za jakością giełdy. Mam od zawsze bliżej do Szczecina i Giełdy organizowanej wzorowo przez mistrza fachu swego Pivarię.
Krzysztof jak to Krzysztof "Sam" jeden organizuje giełdę co roku, robi pismo i wydawnictwo ksiązkowe. Co mówić wiele - jestem pod wrażeniem tego,że robi tak dużo dla ruchu birofilskiego.
Popieram zatem Wzorową Giełdę w Szczecinie !!!!!! Brawo Pivaria!!!
z poważaniem; atanerComment
-
-
Chwalą i ganią
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika atanerWitam!
Również jestem za ilością ale i za jakością giełdy. Mam od zawsze bliżej do Szczecina i Giełdy organizowanej wzorowo przez mistrza fachu swego Pivarię.
Krzysztof jak to Krzysztof "Sam" jeden organizuje giełdę co roku, robi pismo i wydawnictwo ksiązkowe. Co mówić wiele - jestem pod wrażeniem tego,że robi tak dużo dla ruchu birofilskiego.
Popieram zatem Wzorową Giełdę w Szczecinie !!!!!! Brawo Pivaria!!!
z poważaniem; ataner
Dziwny jest ten świat!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivariaFiu, fiu - jedni chwalą za organizowanie a inni ganią za dezorganizowanie http://www.browar.biz/forum/showthre...2&goto=newpost
Dziwny jest ten świat!
Jedni patrzą na południe drudzy na północ.
sama wola administarcyjna i organizacyjna birofilów.
pzdr.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika atanerAleż to nie świat dziwny seniorze Pivaria, tylko kierunki patrzenia w Polskę.
Jedni patrzą na południe drudzy na północ.
sama wola administarcyjna i organizacyjna birofilów.
pzdr.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika atanerAleż to nie świat dziwny seniorze Pivaria, tylko kierunki patrzenia w Polskę.Comment
-
Jak dojść na Giełdę?
Dla tych co po raz pierwszy udają się na Giełdę w Szczecinie mała pomoc: fragment planu miasta z trzema najważniejszymi obiektami: dworcami PKP i PKS oraz Klubem "Słowianin".
Przy okazji uwagi praktyczne: jeśli nie masz zbyt dużego (ciężkiego bagażu) to nie ma sensu brać taksówki. "Słowianin" znajduje się dosłowenie tuż nad dworcem PKP i PKS. Pieszo dojdzie się tam w niecałe 7 minut.
Jeśli jedziecie samochodem to musicie zaraz za tzw. Mostem Długim na Odrze tak kombinować, aby skręcić w lewo: nie bedę tu tłumaczył jak tam dojechać autem bo to zbyt skomplikowane. Ale uwaga: nie rozpędzajcie się za bardzo i zaraz za skrętem w lewo po prostu spytajcie się kogoś jak tam dalej dojechać!Comment
-
Plan dojścia
Oto plan:Comment
Comment