Przed chwilą na TVN24 była relacja z giełdy. Widziałem tylko końcówkę, Jak się nie mylę, widać było Pieczarka.
2007.03.24 - Szczecin, Giełda Pivaria '2007
Collapse
X
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku! -
Tutaj materiał filmowy z giełdy.Last edited by arzy; 2007-03-24, 16:44."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Faktycznie widać także pieczarka.
Rozmawia sobie z Holendrem po niemiecku. Stąd intensywna gestykulacja (jak to zwykle bywa przy średniej znajomości języka obcego). Ale okoliczności tej rozmowy zasługują na określenie nieprawdopodobnych. Gość z Holandii (ożeniony z Polką) podchodzi do mnie i pyta czy znam niemiecki. I później pyta czy mam możliwość zdobycia kapsli z Etiopii. Ani się zajmuję kapslami, ani wybieram do Etiopii. Ale mam córkę, która studiuje język amharski, urzędowy język tego kraju. I wkrótce chce tam jechać na rok. Obiecałem zainteresować córkę sprawą etiopskich kapsli. Pytałem Holendra dlaczego spytał o etiopskie kapsle akurat mnie. Nie potrafił tego wyjaśnić inaczej niż w kategoriach cudu.Comment
-
WSZYSTKIM WIELKIE DZIĘKI
UFFF! Już po Giełdzie. Powiem nieskromnie: było extra!
Wszystkim obecnym w piątek oraz w sobotę dzięki za świetną zabawę
Browarowi BOSMAN wielkie dzięki za sponsoring
Jeśli chodzi o wątek medialny, to prasę reprezentowały takie instytucje jak: PAP, TVN24, TYP3, "Głos Szczeciński", "Moje Miasto" oraz Polskie Radio Szczecin
Zagranicę reprezentowali koledzy z Holandii i z Niemiec
Niestety, dopiero w poniedziałek będę mógł dodać zdjęcia, które ja robiłemComment
-
Hmm ale Ci dziennikarze bez obrazy mogli trafić na konkretniejszych birofili ,niestety prócz wypowiedzi Krzysia Ż.pozostali nie powiedzieli nic twórczego :/
Inną sprawą jest to że nieistotne co się powie i tak wszytsko zostanie zmontowane w taki sposób jaki chcą dziennikarze.Last edited by cororo; 2007-03-24, 19:02.Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHURKRZYSIU dzieki za Gielde byla Swietna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzieki i twoje zdrowieComment
-
7. Szczecińska Międzynarodowa Giełda Birofilów
7. Szczecińska Międzynarodowa Giełda Birofilów - 24.03.2007 r.
Relacja i fotkiComment
-
To jest dział Imprezy piwowarskie, celowo wydzielony od imprez birofilistycznych
Po za tym, temat o giełdzie w Szczecinie już jest, zgłosiłam moderatorowi połączenie tematówComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHURRelacja z gieldy piwnej ze Szczecina byla w Kronice o 21:45 na TVP3 wczoraj.Comment
-
-
Ja napiszę krótko,warto było przejechać wraz z żoną tylko 700 km /dla nie zorientowanych - w jedną stronę/,aby być na giełdzie szczecińskiej.Giełda jak dla mnie i kolekcjonersko i towarzysko SUPER UDANA!
Szczególne podziekowania dla organizatorów i Janusza P. z Sulęcina ,że uległem jego namowom i byłem.
Piję zatem zdrowie wszystkich nowo poznanych i... do zobaczenia na tej giełdzie dopiero za rok ?Last edited by yoreck; 2007-03-25, 19:10.Comment
-
Ze wstydem przyznaję się...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreckJa napiszę krótko,warto było przejechać wraz z żoną tylko 700 km /dla nie zorientowanych - w jedną stronę/,aby być na giełdzie szczecińskiej.Giełda jak dla mnie i kolekcjonersko i towarzysko SUPER UDANA!
Szczególne podziekowania dla organizatorów i Janusza P. z Sulęcina ,że uległem jego namowom i byłem.
Piję zatem zdrowie wszystkich nowo poznanych i... do zobaczenia na tej giełdzie dopiero za rok ?
Wstyd się przyznać, ale nigdy w życiu nie byłem w Lublinie... Zróbcie tam szybko jakąś giełdę, abym w końcu miał pretekst do pospacerowania po tamtejszym Krakowskim Przedmieściu...
ZdrówkoComment
Comment