Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
2007.03.10 - Gdańsk, Pomorska Giełda Piwna
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghuaZobaczę co się da zrobić. Jeśli nic się nie uda, to pozostanie w "dotychczasowej formie".
Ta "dotychczasowa forma" wydaje mi się, bardziej swobodna a oprócz tego jest po prostu odmiena od tych co są aktualnie organizowane.Last edited by abernacka; 2007-01-14, 20:52.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalKolejny konkurs napewno przyczyniłby się do rozpropagowania piwowarstwa domowego. Fakt że może nie od razu profesjonalny. Ale na przyszłość można pomyśleć o jego rowinięciu.
Aha... i jako jedną z kategorii proponuję "nowe piwo bombadilowe"Last edited by huanghua; 2007-01-14, 21:14.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Ja jestem za konkursem nieformalnym, może być bez nagród, a sam zgłaszam się jako chętny do sędziowania, znaczy degustacji. Jak nie wypiję wszystkiego to cosik swojego do konkursu zgłaszam. Nie chodzi o nagrody, lecz o zdanie innych. Opinia szerszego grona konsumenckiego i porównanie z innymi browarzycielami byłoby niezłym materiałem do dalszego rozwoju Browaru Kazimierz. W końcu chodzi o postęp.Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Ni ch... ja nie podam przepisu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Ja jestem za konkursem nieformalnym, może być bez nagród, a sam zgłaszam się jako chętny do sędziowania, znaczy degustacji. Jak nie wypiję wszystkiego to cosik swojego do konkursu zgłaszam. Nie chodzi o nagrody, lecz o zdanie innych. Opinia szerszego grona konsumenckiego i porównanie z innymi browarzycielami byłoby niezłym materiałem do dalszego rozwoju Browaru Kazimierz. W końcu chodzi o postęp.
Comment
-
-
Podarki od Piwowar.biz
Ponieważ dostałem zaproszenie, to potwierdzam, że sklep www.piwowar.biz będzie miał dla uczestników konkursu podarki surowcowe.
Comment
-
-
Niedługo podamy kategorie jakie chcemy wprowadzić dla piw w konkursie. Propozycja jest taka żeby zrobić podział ze względu na piwa dolnej i górnej fermentacji oraz na poniżej i powyżej 14 Blg. Z pośród tego może jeszcze podział na piwa jasne i ciemne. Mile widziane propozycje, sugestie. Zastanawiam się nad zrobieniem nowego tematu w sprawie konkursu bo na temat giełd może część piwowarów nie wchodzić. Z kolegą Huanghua ustalimy szczegóły lada dzień i myśle że będzie można nadsyłać piwa do konkursu (jeśli będą jacyś chętni...)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalNiedługo podamy kategorie jakie chcemy wprowadzić dla piw w konkursie. Propozycja jest taka żeby zrobić podział ze względu na piwa dolnej i górnej fermentacji oraz na poniżej i powyżej 14 Blg. Z pośród tego może jeszcze podział na piwa jasne i ciemne. Mile widziane propozycje, sugestie. Zastanawiam się nad zrobieniem nowego tematu w sprawie konkursu bo na temat giełd może część piwowarów nie wchodzić. Z kolegą Huanghua ustalimy szczegóły lada dzień i myśle że będzie można nadsyłać piwa do konkursu (jeśli będą jacyś chętni...)vere sede vacante est
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalNiedługo podamy kategorie jakie chcemy wprowadzić dla piw w konkursie. Propozycja jest taka żeby zrobić podział ze względu na piwa dolnej i górnej fermentacji oraz na poniżej i powyżej 14 Blg. Z pośród tego może jeszcze podział na piwa jasne i ciemne. Mile widziane propozycje, sugestie. Zastanawiam się nad zrobieniem nowego tematu w sprawie konkursu bo na temat giełd może część piwowarów nie wchodzić. Z kolegą Huanghua ustalimy szczegóły lada dzień i myśle że będzie można nadsyłać piwa do konkursu (jeśli będą jacyś chętni...)
Hm, przy tak późnym terminie to zdacie się na to, co piwowarzy chętni wziąć udział w konkursie już nawarzyli, bo na sam konkurs warzyć to już zdecydowanie za późno Proponuję zatem jakieś szerokie widełki, żeby więcej kandydatów zmieściło się w "normach"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaHm, przy tak późnym terminie to zdacie się na to, co piwowarzy chętni wziąć udział w konkursie już nawarzyli, bo na sam konkurs warzyć to już zdecydowanie za późno Proponuję zatem jakieś szerokie widełki, żeby więcej kandydatów zmieściło się w "normach"
Pędzę umieścić w końcu jakąś informacjęW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
Comment