Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa
2007.03.10 - Gdańsk, Pomorska Giełda Piwna
Collapse
X
-
to ja mam prośbę w zwiazku z tą giełdą. Niestety nie będę w stanie dotrzeć, ale może ktoś z forumowiczów mógły mi załatwić tę nową serię bosmana (6 sztuk)? myślę że mogę dać 80 zł za serię...byłoby super jeśli ktoś z forumowiczów by o mnie pamiętał ( oczywiście jeśli te serie będą dostępne na giełdzie)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920to ja mam prośbę w zwiazku z tą giełdą. Niestety nie będę w stanie dotrzeć, ale może ktoś z forumowiczów mógły mi załatwić tę nową serię bosmana (6 sztuk)? myślę że mogę dać 80 zł za serię...byłoby super jeśli ktoś z forumowiczów by o mnie pamiętał ( oczywiście jeśli te serie będą dostępne na giełdzie)W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Marianowi zapewne chodzi szklanki a nie o podstawki. Po za tym wątpię, aby ktoś posiadał na sprzedaż te szklanki na gdańskiej giełdzie. Bosmana nie uświadczysz na naszym terenie więc i ze szklankami jest krucho.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaMarianowi zapewne chodzi szklanki a nie o podstawki. Po za tym wątpię, aby ktoś posiadał na sprzedaż te szklanki na gdańskiej giełdzie. Bosmana nie uświadczysz na naszym terenie więc i ze szklankami jest krucho.
Comment
-
-
W związku z tym że wysłałem prawie miesiąc temu zapytanie na podane w pierwszym poście i do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi chciałbym zapytać zaglądających tu forumowiczów z gdańskiej grupy:
1. Jaki charakter ma giełda? Z tego co czytam to bardzo rozwinięty jest wątek piwowarski oraz biesiadno-koncertowy stąd moje obawy czy dla kolekcjonerów znajdzie się też jakiś kącik?
2. Prozaiczne pytanie - jak najłatwiej trafić z dworca PKP do tej knajpki (może jakąś mapkę ktoś załączy)?
3. Czy staraliście się o zniżki PKP - czy giełda z założenia ma charakter regionalny i stwierdziliscie że nie ma sensu?
Comment
-
-
Odpowiadam :
1. Każda edycja "pomorskiej Giełdy" miała i ma charakter przede wszystkim kolekcjonerski. Konkurs piw jest tylko jej urozmaiceniem. Ale nie wiem, o co ci chodziło z tym charakterem biesiadno-koncertowym? Nic mi nie wiadomo, aby w tym czasie odbywał się jakikolwiek koncert.
2.Już tyle razy było to wałkowane: http://www.browar.biz/forum/showpost...9&postcount=60
3.Zniżki PKP były np. podczas festiwalu Heweliusza. I wiesz ile się po nie zgłosiło osób może z 10. Tak, więc jeżeli nie będzie większego zapotrzebowania nie ma sensu o nie się starać.
Comment
-
-
1. Tak, jakiś koncert bluesowy ma się odbyć.
2. (...)
3. (...)W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pepeszSą nagrody to i kilka piw domowych się znajdzie
Zaproponujcie Panowie ilość jaką należy przynieść z każdego rodzaju.
Myślę, że wystarczą 2 butelki 0,5 l z każdego rodzaju (nie wiem jak obszerna będzie komisja).
Komisja będzie liczyć najmniej 4 osoby.
2 butelki to faktycznie jest chyba ilość wystarczająca. Też do ustalenia ostatecznego
Zapraszam do dyskusji na temat konkursu piw w tym temacie: http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=68289W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
Comment