Dziś w trakcie rozmowy z właścicielem piwiarni (robione) otrzymałem informację, że wejściówki na giełdę będą w cenie 20 zł. W tej kwocie zawarte mają być 3 piwa i jakieś żarło.
W dniu giełdy w beczkach ma na nas czekać: Koźlak z Ambera i niefiltrowane Żywe
Ostatnio był też Tucher i szeroka gama butelkowańców.
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Czy jest już znany oficjalny program imprezy? Wyrażam chęć odwiedzenia lokalu w sile 2 -3 osób, no ale przedział czasowy od 10 do 20 (w sensie ostatni punkt programu) to zbyt wiele Trzeba jeszcze jakoś do domu wrócić, a na auto z oczywistych względów liczyć nie można...
Jeśli jesteś z STG, to połączeń autobusowych macie bez liku.
Wystawiasz jakieś piwa w konkursie? Jeśli tak, to możemy się umówić po odbiór, bo codziennie jestem w STG.
Info dla konkursowiczów: Worek z nagrodami zaczyna puchnąć. Zachęcam i zapraszam do startu w konkursie piw.
Sponsorzy "strategiczni": piwowar.biz i piwodziej.pl, oraz jakiś/jakieś mały(e) polskie browary o których organizator główny wkrótce właściwa informację zamieści.
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
W tym roku jeszcze nie wystawiam, ale w przyszłym .. kto wie Przymierzam się od kilku miesięcy do domowej produkcji, póki co tylko teoretycznie Co do transportu, to zdaję sobie sprawę, że nie jest źle. Ale 8 czy 10 godzin nie spędzę w lokalu i dlatego dopytuję się o program by wiedzieć co mogę sobie odpuścić, a którego punktu absolutnie nie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
W tym roku jeszcze nie wystawiam, ale w przyszłym .. kto wie Przymierzam się od kilku miesięcy do domowej produkcji, póki co tylko teoretycznie Co do transportu, to zdaję sobie sprawę, że nie jest źle. Ale 8 czy 10 godzin nie spędzę w lokalu i dlatego dopytuję się o program by wiedzieć co mogę sobie odpuścić, a którego punktu absolutnie nie
Sami jeszcze nie wiemy ale jak się dowiemy to napiszemy.
Odebrałem właśnie 150 zniżek na PKP Koleje Regionalne. Proszę zgłaszać się po nie do poniedziałku do południa na moje PW z tytułem wiadomości 'zniżki na Gdańsk'. Wyślę je wszystkie do chętnych priorytetem w poniedziałek.
wow zapachniało profesjonalizmem i cieszy ilość sponsorów (zwłaszcza Amber który nie zwalnia , to Kraków teraz Gdańsk - duże brawa)
I ta część artystyczna LIVE też ciekawie się zapowiada (mini open`er ? )
Oczywiście mam nadzieję, iż wykonawcy byli konsultowani ze Slavoyem, bo podobno On ma na forum najlepszy gust muzyczny
Kilka pytań:
- za 20 złotych wstępu mam 3 piwa, ale tylko sponsora, czyli Amber, czy tez beda jakies inne (małe) browary?
- w w/w kwocie jest coś do jedzenia - czy chodzi o cos w stylu "paluszki", czy też o to konkursowe jadło piwne?
- czy będzie możliwośc posmakowanie piw domowych biorących udział w konkursie? rozumiem, że to pytanie bardziej do wytwórców (ile piwa przywiozą), no ale czy jest szansa na załapanie się, czy też komisja potrzebuje dużuch ilości płynu by podjąć decyzje
- czy podczas trwania giełdy obowiązują jakieś zakazy (ze względów bezpieczeństwa, hehe) co do spożywania piwa. być może to dziwne pytanie, ale chciłbym wiedzieć czy musiałbym czekać w tym celu do godz. 20, czy też można zaczynac od południa
Comment