W końcu dzisiaj wieczorem się zdecydowałem- jadę, więc do zobaczenia jutro!
2007.03.10 - Gdańsk, Pomorska Giełda Piwna
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika endrioW końcu dzisiaj wieczorem się zdecydowałem- jadę, więc do zobaczenia jutro!
Comment
-
-
Dziekuję organizatorom za możliwość spotkania się w miłym gronie. Poznałem nowe twarze m.in. Endria (dzięki za piwa które będą zdegustowane na III spotkaniu PKSu) Giełda dla mnie niestety po raz kolejny nie udana (na szczęście Cukierniczka ma odmienne zdanie ).Last edited by abernacka; 2007-03-11, 11:05.
Comment
-
-
He he, ja wiem, że się spóźniłem trochę ale przyznam, że myślałem, że giełda będzie większa
Kolekcjonersko nic tam nie wypatrzyłem specjalnego, zwłaszcza, że dominowali kapslarze. Impreza jednak była fajna dzięki towarzyszącemu jej Konkursowi Piw Domowych i obecności forumowiczów, w których towarzystwie zawsze jest wesoło i dla którego warto z Krakowa się tłuc pociągami do Trójmiasta
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumZnalazł się ten, który się bez wazeliny chciał dla osobności zamkąć się na zapleczu ze skandalem i huanguąW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Co za rok
Naszły mnie refleksje w kilka dni po odwiedzeniu giełdy. Refleksja główna polega na skonfrontowaniu dwóch faktów dotyczących tej giełdy:
bardzo dobra atmosfera i duże zaangażowanie organizatorów vs mało miejsca Pod Kasztanami
Co planujecie za rok? Z jednej strony sprzydałoby się żeby giełda urosła (dla porównania dodam, że w Krakowie na giełdzie było niecałe 400 osób a w Warszawie grubo ponad 200) bo była fajnie zorganizowana (poważny udział Ambera; poważne potraktowanie giełdy przez Simona, robione, skandala i huanguę - przy jednoczesnym utrzymaniu dobrego humoru i ciągłym stawianiu piwa przez duże 'P' na pierwszym miejscu) a z drugiej strony Pod Kasztanami nie jest wstanie przyjąć więcej niż 50 osób na raz bo by ludzie musieli się podwiesić pod sufit.
Czy nadal będziecie robić takie przesympatyczne spotkania w tym małym lokalu czy zaryzykujecie brak tego samego klimatu i wyniesiecie giełdę w pojemniejsze miejsce ?
Cokolwiek by się nie stało - przyjedziemy z Agą za rokLast edited by Shlangbaum; 2007-03-14, 22:03.
Comment
-
-
Tak, impreza miała swój klimat
Jeśli giełda byłaby planowana w okresie późniejszym (wiosna, lato), to można pomysleć o wyniesieniu się z częścią dobytku na zewnątrz, bo miejsca jest tam chyba wystarczająco.
Konkurs piw jakoś damy radę przeprowadzić w tych samych warunkach.
Dodatkowo pojawił się fakt zakomunikowany mi wczoraj przez robione, ale to jest sprawa którą on sam powinien poruszyć.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
bardzo dobra atmosfera i duże zaangażowanie organizatorów vs mało miejsca Pod Kasztanami
Możliwe, że za rok, dwa, będziecie musieli pomyślec o innym miejscu i życzę z całego serca, żeby było darmowe
Mam nadzieję zwizytować Waszą giełdę Pod Kasztanami - bardzo podobało mi się to, co zobaczyłam na zdjęciach, więc póki się za bardzo nie rozrosła to miejscówka idealna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Co... czy kto Ci się najbardziej podobał/o?
Ale tak ogólnie to miałam na myśli wnętrze lokalu
Comment
-
Comment