jakoś tak mi się skojarzyło, iż miejsce naprawdę trafione zwłaszcza dla Marusi - bo nieopodal stoi czołg
2007.03.10 - Gdańsk, Pomorska Giełda Piwna
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektorjakoś tak mi się skojarzyło, iż miejsce naprawdę trafione zwłaszcza dla Marusi - bo nieopodal stoi czołg
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_BSzkoda tylko, ze nie odbiła na jego pancerzu swojej łapki...
1. nie mam łapki
2. nie było mnie tam - jeszcze
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNie odbiłam, bo:
1. nie mam łapki
2. nie było mnie tam - jeszcze
A na pancerzu prawdziwego "Rudego 102" były odbite "łapki": "Odbijomy łapska" - padoł Gustlik.
Swoją drogą to żałuję, że Cię tam nie było, bo - znając życie - pewien jestem, że chłopaki zrobiliby wszystko, aby ten czołg wyjechał z podwalin pomnika!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumNaszły mnie refleksje w kilka dni po odwiedzeniu giełdy. Refleksja główna polega na skonfrontowaniu dwóch faktów dotyczących tej giełdy:
bardzo dobra atmosfera i duże zaangażowanie organizatorów vs mało miejsca Pod Kasztanami
Co planujecie za rok? Z jednej strony sprzydałoby się żeby giełda urosła (dla porównania dodam, że w Krakowie na giełdzie było niecałe 400 osób a w Warszawie grubo ponad 200) bo była fajnie zorganizowana (poważny udział Ambera; poważne potraktowanie giełdy przez Simona, robione, skandala i huanguę - przy jednoczesnym utrzymaniu dobrego humoru i ciągłym stawianiu piwa przez duże 'P' na pierwszym miejscu) a z drugiej strony Pod Kasztanami nie jest wstanie przyjąć więcej niż 50 osób na raz bo by ludzie musieli się podwiesić pod sufit.
Czy nadal będziecie robić takie przesympatyczne spotkania w tym małym lokalu czy zaryzykujecie brak tego samego klimatu i wyniesiecie giełdę w pojemniejsze miejsce ?
Cokolwiek by się nie stało - przyjedziemy z Agą za rok
Druga sprawa że Pod Kasztanami jest właśnie całkiem miło i jak robione - po ostatnich wyczynach...- się nie rozmyśli to będziemy tam dalej organizować.
Comment
-
Comment