W sumie podamy 11 próbek. Dla wszystkich 20 degustatorów przygotowaliśmy zestaw fajnego szkiełka i ceramiki !
Moje pierwsze skojarzenie, że ta ceramika to nocnik z logo Żywca
Bez urazy, oczywiście, ale jakoś taki tok rozumowania miałam ceramika=porcelana=nocnik.
Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2007-06-13, 15:06.
Moje pierwsze skojarzenie, że ta ceramika to nocnik z logo Żywca
Bez urazy, oczywiście, ale jakoś taki tok rozumowania miałam ceramika=porcelana=nocnik.
To i tak dobrze, że nie skojarzyłeś ze sztuczną szczęką
Zwiedzanie browaru w sobotę będzie się odbywało od godziny 8:40 z częstotliowością co 20 minut. Każdy zainteresowany zwiedzaniem przy rejestracji otrzyma specjalny kupon z wyznaczoną godziną wejścia na browar. Grupy z przewodnikiem bedą wychodzić z terenu obok portierni na starej części zakładu. Lokalizacja ta jest spowodowana chęcią uniknięcia chaosu jaki panowal przy gromadzeniu się grup na ternie ogródka Piwiarni Żywiecka. Trasa wycieczki to: warzelnia - palarnia słodu + pokaz palenia z degustacją - rozlewnia - ogródek Piwiarni Żywiecka.
Osoby chcące zwiedzić browar w piątek lub niedzielę będą mogły to uczynić w godzinach 10-00-16:00. Przewodnicy będa w tych dniach zabierać grupy na bezpłatne wycieczki z terenu ogródka Piwiarni Żywiecka. Trasa jak w sobotę + w piątek degustacja Żywca po powrocie do Piwiarni Żywiecka.
Rada dla zainteresowanych zwiedzaniem Muzeum Browaru Żywiec na podstawie otrzymanego biletu: W związku z zapowiadaną wysoką frekwencją w sobotę proponuję aby wszyscy obecni w Żywcu w piątek od rana na zwiedzanie wybrali sie już w godzinach przedpołudniowych. Wejście do muzeum będzie możliwe od godziny 10:00. Zwiedzanie jest bez degustacji ale z pamiątkową szklaneczką muzeum.
Comment