ja ja !
2007.06.15-16 - Żywiec, XII Międzynarodowa Giełda Birofiliów & V Festiwal Piwowarów
Collapse
X
-
20.00 Konkurs degustacyjny dla uczestników giełdy „Smakujemy Piwa Pszeniczne”
Czy mogę prosić o szerszy opis? Bo jeśli trzeba zgłaszać się wcześniej, to ja się zgłaszam No i jakie piwa pszeniczne będą, oraz na czym będzie polegał konkurs - czy tak jak rok temu porterowy, na zgadywanie producenta?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi20.00 Konkurs degustacyjny dla uczestników giełdy „Smakujemy Piwa Pszeniczne”
Czy mogę prosić o szerszy opis? Bo jeśli trzeba zgłaszać się wcześniej, to ja się zgłaszam No i jakie piwa pszeniczne będą, oraz na czym będzie polegał konkurs - czy tak jak rok temu porterowy, na zgadywanie producenta?
Jako, że XII Międzynarodowa Giełda Birofiliów Żywiec 2007 oraz V Festiwal Piwowarów od dziś króluje w umysłach wszystkich kolekcjonerów i piwowarów, wszelkie szczegóły odnośnie tego i innych konkursów zamieszczane będą od jutra w tym temacie.bez brody...
Comment
-
-
XII Międzynarodowa Giełda Birofiliów
PIĄTEK – 15 CZERWCA 2007 r. godz. 20:00
Konkurs degustacyjny „Smakujemy Piwa Pszeniczne”
Uczestnicy konkursu „Smakujemy Piwa Pszeniczne” poproszeni zostaną o ocenę ok. 10 ANONIMOWYCH próbek piwa w najważniejszych kategoriach (smak, piana, kolor, wysycenie) przyznając z krótkim uzasadnieniem od 1 do 5 (max) punktów w każdej kategorii. Suma punktów stanowić będzie ocenę ostateczną.
Celem konkursu, jest wyłonienie najlepszego (waszym zdaniem) piwa pszenicznego.
- Do konkursu staną Piwa Polskie i Zagraniczne.
(kierując się troską o życie i zdrowie degustatorów organizatorzy wykluczyli z udziału „pieprzoną, maślano - mydlaną pszenicę” )
- Z przyczyn organizacyjnych, grupa degustatorów nie może być większa niż 20 osób.
- Konkurs jak uprzednio odbędzie się w głównej sali Piwiarni Żywieckiej
(duży stół na lewo od wejścia na werandę).
- Planowe rozpoczęcie 15-06-2007 r.(piątek) godz. 20:00
- Dla wszystkich degustatorów są przewidziane atrakcyjne nagrody.
Zapraszam wszystkich chętnych do zgłaszania kandydatur. O udziale decyduje kolejność zgłoszeń!!! Jednocześnie proszę o sugestie dotyczące częstotliwości serwowania przewidzianych w konkursie próbek piwa.
Konkurs degustacyjny „Smakujemy Piwa Pszeniczne”Lista uczestników:
Nr.1 - Marusiabez brody...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marcopolok Wyświetlenie odpowiedziKonkurs degustacyjny „Smakujemy Piwa Pszeniczne”Lista uczestników:
Nr.1 - Marusia
Comment
-
-
5., 6. ART & Maggyk (wstępnie rezerwuję miejsce dla Gośki, bo właśnie ulotniła się do roboty, więc nie wiem czy będzie reflektowała na czynne uczestnictwo)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
9. ZythumTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
10. Slavoy (na podstawie końsultacji telefonicznej)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi5., 6. ART & Maggyk (wstępnie rezerwuję miejsce dla Gośki, bo właśnie ulotniła się do roboty, więc nie wiem czy będzie reflektowała na czynne uczestnictwo)Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment