a gdyby ktoś tak miał 3 kufle 0,5 z Piasta z wizerunkami miasta to niech odłoży je dla mnie
2007.06.15-16 - Żywiec, XII Międzynarodowa Giełda Birofiliów & V Festiwal Piwowarów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber Wyświetlenie odpowiedziW zeszłym roku niektórzy kolekcjonerzy zza granicy (zwłaszcza Ci bez dostępu do sieci) narzekali, że zaproszenia rozsyłane są trochę za późno. Gdy oni je dostali brakowało już miejsc noclegowych. Nie wiem jak będzie w tym roku ale myśle, że dobrym pomysłem byłoby przygotowanie i wysłanie aproszeń za granicę troche wcześniej niż krajowych.
Comment
-
-
Dzisiaj listonosz dostarczył mi zaproszenie - dziękuję organizatorom (no i poczcie)!
Czy ktoś z Was słyszał o jakichś wolnych noclegach (tudzież zrezygnował z rezerwacji)? Wiem, że jest późno...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Do mnie też dziś dotarło zaproszenieBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment