Do Giełdy niecały tydzień. Zatem tradycyjna prośba do planujących swą obecność piwowarów o wrzucenie do bagażu podręcznego swych etykiet. Gwarantuję im dobrą opiekę.
Ostatnia zmiana dokonana przez sopista; 2007-06-11, 05:39.
Do Giełdy niecały tydzień. Zatem tradycyjna prośba do planujących swą obecność piwowarów o wrzucenie do bagażu podręcznego swych etykiet. Gwarantuję im dobrą opiekę.
Ja również mam taką samą prośbę. W imieniu biermanna, który przebywa na obczyźnie i w tym roku nie będzie go z nami w Żywcu, proszę piwowarów domowych którzy dotychczas nie przekazywali mu swoich etykiet a mają chęć to zrobić o dostarczenie ich w moje ręce. Michał zbiera po jednej etykiecie z każdego browaru, więc nie muszą być całe zestawy.
Niestety ze względu na przesunięty termin szkolenia i brak mozliwości wolnego piątku (jak ja lubię te decyzje na tydzień przed ustalonym wcześniej terminem ) muszę zrezygnować z bycia degustatorem piw pszenicznych. Myślę, że szybko ktoś się zgłosi na moje miejsce. Tak więc ja do Żywca przyjadę w późnych godzinach wieczornych.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment