Ponawiam prośbę o sugestie dotyczące częstotliwosci serwowania próbek piwa w czasie konkursu.
Na pewno częściej niż w zeszłym roku, ale czasu nie mierzyłam, to skąd mnie wiedzieć Lepiej częściej, niż za rzadko - przecież kubeczki i tak zostają, więc nawet jeśli ktoś jeszcze ocenia 1, to nie będzie przeszkadzało, jak drugie chwilę postoi. A nawet lepiej, oceni się trwałość piany
jak dla mnie to moze byc co ok 5 minut (zakładając że będzie woda do przepłukania ust )
mam jeszcze jdno pytanko ile tych piw będzie ??
bo jeżeli bardzo dużo to można to podzielić na jakieś sesje (coś w rodzaju sztafety 4 x 100 bez zagrychy )
i mam osobistą bardzo poważną prośbę : niech to piwo będzie zimne
mam jeszcze jdno pytanko ile tych piw będzie ??
bo jeżeli bardzo dużo to można to podzielić na jakieś sesje (coś w rodzaju sztafety 4 x 100 bez zagrychy )
Rok temu były portery w jednej sesji a teraz miałaby być pszeniczka na raty ??? Toż to skandal by był
i mam osobistą bardzo poważną prośbę : niech to piwo będzie zimne
Rozumiem, że chciałeś napisać, że chcesz, żeby piwo było podane w odpowiedniej temperaturze - "zimne" to nie jest dobre sformułowanie
W Piwiarni Żywieckiej nie ma problemu, są lodówki i wszystkie piwka dostajesz w odpowiedniej temperaturze.
Comment