Kapsli do wziecia coraz mniej...Kapslarzy coraz wiecej. Naprawde mnostwo. Kazdy cos tam wezmie,kupi,wymieni.Mysle ze latwo jest zbierac kapsle,dlatego Nas tak wielu. Koszta tego hobby nie sa wielkie. Tylko aby checi ludziom starczylo . A tak poza kapslami, to kielbasa z Tych,duzo lepsza niz to miesko z Zywca . Mysle ze poprzednie gieldy, byly lepsze niz terazniejsza - to tylko moja opinia.
2007.06.15-16 - Żywiec, XII Międzynarodowa Giełda Birofiliów & V Festiwal Piwowarów
Collapse
X
-
Giełda bardziej towarzyska niż handlowa.
DUUUUUUŻE dzięki dla:
- organizatorów za całokształt (a w szczególności za możliwość nieograniczonej degustacji portera)
- Staregokocura za transport "wte i wewte"
- Adama 16 za kolejne piwo własnej roboty
- pozostałych Koleżanek i Kolegów za towarzystwo i wymianę.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
przed chwilą w głównym wydaniu wiadomości była relacja z Giełdy i festiwalu Piwowarów Domowych
może taki reportaż pomoże w zrozumieniu naszej pasji....
ehhhh jaki żal - zamiast z Wami z nosem w książkachKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
[QUOTE=Piecia;687963]przed chwilą w głównym wydaniu wiadomości była relacja z Giełdy i festiwalu Piwowarów Domowych
Oto link: http://ww6.tvp.pl/132,20070616512807.strona
Comment
-
-
gratulacje dla Wielkiego B za Grand Championa
Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
No i rozpoczął sie handel upominkami
Comment
-
-
gielda bardzo udana szczegolnie po spotkaniu pewnego niemca pozdrawiam gieldowiczowMoja kolekcja: http://kolekcja-midura.pl
Comment
-
-
[QUOTE=mareks;687973]Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedziprzed chwilą w głównym wydaniu wiadomości była relacja z Giełdy i festiwalu Piwowarów Domowych
Oto link: http://ww6.tvp.pl/132,20070616512807.strona
Comment
-
-
Giełda jak zawsze bardzo udana chodz przyznam ze dla mnie w tym roku bardziej towarzysko niz kolekcjonersko ale i tak wielkie podziekowania dla organizatorów imprezy za trud i upominek.z mojej strony jeszce poziekowania dla kolegi Z Kielc za szklaneczke(niestety nie znam nicku)do zobaczenia za rok
Comment
-
-
Ogromne podziękowania dla organizatorów za super imprezę. Kolekcjonersko może poniżej oczekiwań (ale na to nie mają wpływu organizatorzy), lecz towarzystwo i atrakcje jak zawsze na najwyższym poziomie. Dla mnie zwiedzenie muzeum to absolutny hicior imprezy. Do zobaczenia za rokmiodek
Comment
-
-
Wielkie dzieki dla organizatorów !! W muzeum byłem juz 2 raz i jeszcze napewno sie wybiore
(tyskie położone na łopatki).Zbór powiększył sie znacznie z czego jestem bardzo szczęsliwy.
Co do prezentów i posiłków ...hmm niedorównały do poziomu samej imprezy ale cóż i tak przyjade za rok.Szczególne pozdrowienia dla Pana Władeczka .
Comment
-
-
Giełda superrrrrrrrr. Nowe szkło też się trafiło i poznało trochę nowych ludzi, naprawdę 1 klasa. Ale już na allegro handel prezentami się rozpoczoł, normalnie nie zapraszać takich ludziSzkło, tak małe a daje tyle radości !!!!!!!!!!
Comment
-
Comment